ruxi2k Posted March 20, 2011 Share Posted March 20, 2011 (edited) Salut, am o intrebare: Care este rolul camerelor de pe DN1, nu cele dotate cu radar? M-a intrebat cineva fiindca a trecut fara sa opreasca la un STOP unde era amplasata o camera! A pus frana, gen "Cedeaza trecerea". Trebuie sa astepte felicitarea in posta? Edited March 20, 2011 by ruxi2k Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 StefanC Posted March 20, 2011 Share Posted March 20, 2011 Poate pentru ca e un drum aglomerat si sunt multe accidente pe acolo. Sa fie un ochi aruncat si cand nu sunt echipaje in zona. Nu stiu, zic si eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Cromatic Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 Sunt camere pentru supravegherea traficului...cred... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Rusy Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 De multe ori au fost folosite la clarificarea unor tamponari, atunci cand partile nu s-au inteles amiabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
ruxi2k
Salut,
am o intrebare: Care este rolul camerelor de pe DN1, nu cele dotate cu radar?
M-a intrebat cineva fiindca a trecut fara sa opreasca la un STOP unde era amplasata o camera! A pus frana, gen "Cedeaza trecerea".
Trebuie sa astepte felicitarea in posta?
Edited by ruxi2kLink to comment
3 answers to this question
Recommended Posts