Jump to content
POLITISTI.ro

Accident in timpul liber


Sergiu099

Recommended Posts

Bună Seara/Ziua! Mă numesc Valentin Sergiu, sunt din Oradea și am o întrebare pentru voi! Am un prieten care este agent de poliție în Oradea, iar vineri seara, fiind în timpul liber, a venit la țară la cules de porumb. Aici în zona noastră folosim culegătoarele după tractor, fiind mult mai rapide decât cele de tip combaină! Ajungând la subiect, în timp ce șoferul utilitarei s-a deplasat la câțiva metri de utilitara, care era cu motorul pornit, prietenul meu (polițistul) și-a introdus mâna la axele culegătoarei, iar tamburul de cauciuc care introduce porumbul în rezervor, i-a prins mâna, urmând să i-o tragă la acele care zdrobesc tuleii porumbului, urmând să rămână cu 2 degete moarte, 2 degete tăiate definitiv si 1 deget nevătămat. Întrebarea mea pe final este dacă acesta va mai putea lucra în poliție vreodată sau în orice alt domeniu ce ține de poliție?

Link to comment
  • Active member

Asta doar o comisie medicala va putea stabili. Sunt sanse mari sa ramana in Politie, dar nu va mai lucra niciodata in operativ.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.