Jump to content
POLITISTI.ro

Politia investigatii criminale

Flipper

Recommended Posts

Salutari .Sunt anul 1 la scoala de agenti de politie de la Campina .Am o intrebare :vechiul serviciu judciar se numeste investigatii criminale acum ? Cu ce se ocupa acest serviciu ? Ma intereseaza foarte mult ,pentru ca timpul trece repede si vreau sa ma gandesc din timp la viitorul loc de munca .Multumesc anticipat.

vreau sa stiu de la cineva care e in teritoriu..pe ce se bazeaza mai exact ?intelesesem la un moment dat ca politia judiciara face perchezitii,controale,si este resposabila de infractiunile comise impotriva persoanei ,vatamari corporale etc .

• Upvote 1
  • Downvote 2
  • Member

Eu nu cred ca omul asta a intrat la Campina. E doar un impostor care aspira si el la meseria asta si in loc sa o zica pe sleau se crede mai interesant daca se da elev la scoala de politie. Poate are impresia si crede ca o sa fie privit altfel cand pune astfel de intrebari care de fapt il dau de gol.

Flipere, poti sa pui intrebari ca orice alt aspirant. Ti se va raspunde la fel. Nu e nici o rusine. Sa nu crezi ca daca spui adevarul ca de fapt ai vazut scoala de la poarta si vrei sa afli ca tot omul ce se intampla dincolo de gard nu ti se va raspunde.

• Upvote 1

O sa dovedesc ca sunt elev la Campina cand o sa ne dea legitimatie .

Si asta va fi dupa juramantul de credinta ,adica dupa 7 noiembrie .

Eu am pus intrebarea asta pentru a afla de la cineva din teritoriu cu ce se ocupa acest serviciu.Domnul comisar de la catedra de investigatii criminale nu prea stie sa-mi explice pe intelesul meu .

Pe intelesul tau, cei de la investigatii criminale prind fluturi :naughty:  sau, observa viermele de matase cand incepe si tese, il lasa sa-si faca treaba, iar cand se face mare si se transforma in fluture il prinde si il baga in colivie :))

• Like 1
  • Upvote 4
  • 5 years later...

Buna ziua! Recent mi am dat seama ca vreau sa aplic la academia de politie pentru a ajunge ulterior pe ramura de investigatii criminale. Nu sunt destul de lamurita cu studiile pe care trebuie sa le urmez pentru a ajunge politist judiciarist. Daca ati putea sa mi oferiti informatii referitoare la studii precum: ce facultate trebuie sa urmez, ce ramura sau cum se procedeaza mai exact si cat dureaza acest lucru.  Multumesc anticipat!

• Moderator

Trebuie să optezi pentru Facultatea de Poliţie din cadrul Academiei de Poliţie AI Cuza. După ce vei fi admisă, în al doile an de facultate vei putea să optezi pentru specializarea "investigaţii criminale" dacă rezultatele la învăţătură îţi vor permite. Iar dacă totul decurge aşa cum îţi doreşti şi vei absolvi Academia de poliţie cu specializarea investigaţii criminale ai şanse foarte mari să lucrezi la o structură de investigaţii criminale.