Jump to content
POLITISTI.ro

Politia investigatii criminale


Flipper

Recommended Posts

Salutari .Sunt anul 1 la scoala de agenti de politie de la Campina .Am o intrebare :vechiul serviciu judciar se numeste investigatii criminale acum ? Cu ce se ocupa acest serviciu ? Ma intereseaza foarte mult ,pentru ca timpul trece repede si vreau sa ma gandesc din timp la viitorul loc de munca .Multumesc anticipat.

Link to comment

vreau sa stiu de la cineva care e in teritoriu..pe ce se bazeaza mai exact ?intelesesem la un moment dat ca politia judiciara face perchezitii,controale,si este resposabila de infractiunile comise impotriva persoanei ,vatamari corporale etc .

 • Upvote 1
 • Downvote 2
Link to comment
 • Member

Eu nu cred ca omul asta a intrat la Campina. E doar un impostor care aspira si el la meseria asta si in loc sa o zica pe sleau se crede mai interesant daca se da elev la scoala de politie. Poate are impresia si crede ca o sa fie privit altfel cand pune astfel de intrebari care de fapt il dau de gol.

 

Flipere, poti sa pui intrebari ca orice alt aspirant. Ti se va raspunde la fel. Nu e nici o rusine. Sa nu crezi ca daca spui adevarul ca de fapt ai vazut scoala de la poarta si vrei sa afli ca tot omul ce se intampla dincolo de gard nu ti se va raspunde.

 • Upvote 1
Link to comment

O sa dovedesc ca sunt elev la Campina cand o sa ne dea legitimatie .

Si asta va fi dupa juramantul de credinta ,adica dupa 7 noiembrie .

Eu am pus intrebarea asta pentru a afla de la cineva din teritoriu cu ce se ocupa acest serviciu.Domnul comisar de la catedra de investigatii criminale nu prea stie sa-mi explice pe intelesul meu .

Link to comment

Pe intelesul tau, cei de la investigatii criminale prind fluturi :naughty:  sau, observa viermele de matase cand incepe si tese, il lasa sa-si faca treaba, iar cand se face mare si se transforma in fluture il prinde si il baga in colivie :))

 • Like 1
 • Upvote 4
Link to comment
 • 5 years later...

Buna ziua! Recent mi am dat seama ca vreau sa aplic la academia de politie pentru a ajunge ulterior pe ramura de investigatii criminale. Nu sunt destul de lamurita cu studiile pe care trebuie sa le urmez pentru a ajunge politist judiciarist. Daca ati putea sa mi oferiti informatii referitoare la studii precum: ce facultate trebuie sa urmez, ce ramura sau cum se procedeaza mai exact si cat dureaza acest lucru.  Multumesc anticipat!

Link to comment
 • Moderator

Trebuie să optezi pentru Facultatea de Poliţie din cadrul Academiei de Poliţie AI Cuza. După ce vei fi admisă, în al doile an de facultate vei putea să optezi pentru specializarea "investigaţii criminale" dacă rezultatele la învăţătură îţi vor permite. Iar dacă totul decurge aşa cum îţi doreşti şi vei absolvi Academia de poliţie cu specializarea investigaţii criminale ai şanse foarte mari să lucrezi la o structură de investigaţii criminale.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.