Miadry Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 Ce credeti? Au dreptate sau nu au dreptate cei care vorbesc despre HAARP si Blue Beam? http://www.youtube.com/watch?v=Vqu_MYI9g-w&feature=feedf 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
serhente Garcia Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 Un film vizionar de prin 1973 (unii de pe aici nu erau nici macar in proiect ) care intr-o anumita masura m-a "pregatit" pentru 1977 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 (edited) De cand s-a produs cutremul din Haiti am crezut ca este mana americanilor pentru ca era prea aproape de ei si totusi nu i-a afectat cu nimic acel cutremur extrem de preciz. Tot in mana lor cred ca este si acea tehnologie a OZN-urilor , iar cei ce sunt sceptici ii poftesc sa vizioneze documentarul Area 51. Am vazut multe documentare in legatura cu aceste teorii ale conspiratiei si m-au facut sa cred ca ei sunt raspunzatori de multe catastrofe , iar cel mai recent produs al lor sunt conflictele din Africa si Orientul mijlociu urmand sa se termine cu interventia armatei americane sub tutela ONU. Edited March 17, 2011 by Madalin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Cristi Posted March 17, 2011 Moderator Share Posted March 17, 2011 ...aha, si dinozaurii au disparut tot din cauza americanilor. :ner: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts