Jump to content
POLITISTI.ro

Secţiune nouă pe forum pentru discuţiile cu poliţiştii din străinătate

Administrator

Recommended Posts

• Administrator

Dragi colegi am nevoie de ajutorul/părerile voastre.

Avem solicitări de la poliţişti din străinătate, care doresc să-şi facă cont pe forum şi să discute, să schimbe păreri, experienţe, să-şi expună nelămuririle, etc dar care sunt şi dispuşi să ne ajute cu nelămuririle noastre despre problemele cu care poliţiştii români se confruntă când vine vorba despre cetăţeni străini, maşini înmatriculate în stăinătate, etc.

Pentru astfel de discuţii vom crea o secţiune dedicată (un forum nou, similar cu secţiunea privată, care o să aibă şi subforumuri), în aria profesională. Asta presupune şi o secţiune privată, unde să aibă acces numai membri confirmaţi ca poliţişti atât români cât şi cei străini.

Am nevoie de ajutorul vostru cu o idee despre cum ar trebui să se numească aceea secţiune.

Noi ne-am gândit la câteva variante, cum ar fi:

• International police cooperation
  • International Police Visitor´s Area
  • Foreign Police Area
  • Mondopolice

Care variantă vi se pare cea mai potrivită? Aveţi şi alte idei privind denumirea?

• Membru

Nu se poate face un poll la topic? Variante de raspuns - cele afisate mai sus

Edited by Ben

• Moderator

Eu sunt de părere că International Police Area ar fi cea mai bună alegere. Mă gândesc că este foarte uşor de intuit pentru oricine (chiar şi pentru cei care nu stăpânesc foarte bine limba engleză) care e rolul şi conţinutul secţiunii respective.

• Upvote 2

Si eu inclin pentru International Police Area, este simplu, scurt, relevant si concludent. Acesta trebuie sa fie in sectiunea privata, datorita specificului muncii de politie. Va fi un pic mai dificil cu confirmarile membrilor straini, dar nu imposibil.

In ceea ce priveste denumirea MondoPolice, draga admin trebuie sa iti amintesc ca exista un topic cu acest nume creat de mine care se refera la stiri  generale (de presa/mass-media) despre politiile din lume si membrii lor.  Propunerea mea este ca  topicul MondoPolice sa ramana cu acelasi scop in aria publica pentru persoanele civile.

Edited by LORD
  • Upvote 1

• Membru

International Police Area poate chiar insotit de un slogan cunoscut printre politistii "internationali" si anume Servo per amiko.

Ce ziceti de "International Law Enforcement Area"? Sau "International Law Enforcement Cooperation"?

• Administrator

A fost creată secţiunea. Vă mulţumesc pentru sfaturi şi păreri.

Vă rog să postaţi acolo dar numai în limba engleză.

Va exista acea secţiune, care va fi publică, unde colegii din străinătate să poată intra şi să poată întreba cum pot fi confirmaţi ca poliţişti, unde să se discute chestii generale. Şi o să creăm şi câteva subforumuri acolo, dintre care unul va fi protejat, unde să se discute probleme ce nu pot fi discutate în public. Deci vă rog să fiţi atenţi puţin înainte de a posta.

Atenţie, poliţiştii străini nu vor avea acces în secţiunea privată a noastră.

Dacă aveţi propuneri, idei sau observaţii nu ezitaţi să le postaţi aici.

• Moderator

Subscriu.

Dar zic că nu e corect să-l facem numai pentru embleme de poliţie. Ceva mai general, de genul "Collector's Corner" Patch trading and other memorabilia-related requests and discussion

• Upvote 3