Moderator Catalin Posted March 17, 2011 Moderator Share Posted March 17, 2011 Cei de la Paratech au lansat un nou produs, mai exact un berbec modular (MBR). Scula a fost concepută pentru a fi folosită cu mai multe tipuri de capete interschimbabile și de asemenea poate fi transformat foarte ușor dintr-un berbec folosit de o singură persoană în unul pentru două cu ajutorul unui conector. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 Catalin ce pret are? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciprian6891 Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 nice... nice... daca stau bine si ma gandesc, cred ca as putea face si eu o imitatie in micul meu atelier Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Catalin Posted March 17, 2011 Author Moderator Share Posted March 17, 2011 Nu am găsit un preț pe site-ul lor www.paratech.us Probabil că pentru a afla un preț trebuie trimis un mail la ei. Am văzut că au reprezentat și în Europa, mai exact în Danemarca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Marius Posted March 17, 2011 Moderator Share Posted March 17, 2011 Le-am trimis un mail si au raspuns. Pretul aprox. 1200€ de la Miroslav KOZÁK <kozak@zht.cz> către marius@politisti.ro data 17 martie 2011, 12:13 subiect Re: FW: Web site Contact Dear Sir, We are very pleased with your interest in Paratech equipment. Attached, you can find the flyer with necessary information about the Modular Batering Ram and also the user instruction to see all its possibilities. The price which I can offer you is 1200€ (price without VAT, EXW Czech republic). Please let me know if I can do anything further to be of support at this time. Kind regards, Miroslav KOZÁK Export/Import manager ZHT Group s.r.o. 753 61, Hranice VII-Slavíč 16 kozak@zht.cz Tel.: + 420 581 616 365 Fax: + 420 581 616 313 mob.:+ 420 602 774 908 www.zht.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 Daca le spui pretul la cei de la logistica ii ia ameteala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Catalin Posted March 17, 2011 Author Moderator Share Posted March 17, 2011 Iar prețul acela e fără TVA și taxe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 (edited) Foarte interesant berbeacul . Dar cum bine se mira cineva pretul lui este mai mult decit mare la vremurile astea de criza . Cred ca intr-un atelier de tinichigerie si cu ceva aparat de sudura se poate realiza . Mai dificil este sistemul cu bila de fixare. Dar se poate executa si fara, pe principiul simplu o teava sa intre in cealalta pina la un opritor . Bafta la montaje . Edited March 17, 2011 by Daniel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Catalin Posted March 17, 2011 Author Moderator Share Posted March 17, 2011 Va fi tot o improvizație asemănătoare cu ce folosim în prezent. Pentru că toată șmecheria acelei scule constă în modularitatea ei. Dar să știți că nici pe la americani nu există bugete nelimitate, pentru ca ăia să beneficieze de cele mai noi și performante dotări. Diferența majoră este că acolo există mai multă implicare și poliția se bucură de o mai mare susținere din partea societății. „Support our police” e o lozincă de notorietate acolo, ba chiar aș îndrăzni să spun că a devenit un adevărat cult. Multe din dotările lor provin pe alte căi decât cele convenționale, sponsorizări, donații, etc ale unor ONG-uri sau chiar din partea populației. Și am să vă dau un exemplu. Massachusetts Vest-A-Dog, este o asociație independentă, pe bază de voluntariat, non-profit, dedicată strângerii de fonduri pentru a oferi veste antiglonț de protecţie pentru câinii poliţiști din Massachusetts, ce s-a înființat din anul 2000. Majoritatea fondurilor stânse provin din donații. Acesta este un spot publicitar difuzat pe la televiziuni: Toată treaba ține de implicare și dorința de a face ceva ... în rest soluții se găsesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arcan Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 E interesanta scula, si foarte utila.Totusi nu vad de unde asemenea pret...Cum au ajuns la pretul asta....e greu de inteles... Nu cred ca in state aprox 2000 de dolari e o suma mica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Catalin Posted March 19, 2011 Author Moderator Share Posted March 19, 2011 Probabil că prețul va mai scade după o vreme. Deocamdată e un produs nou ... încearcă și ei piața. Mai târziu vor apărea și astfel de produse asemănătoare de pe la concurență și automat vor mai reduce din preț. Eu am postat mai mult cu rol informativ, pentru că nu strică să știm și noi ce a mai apărut, etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arcan Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 Foarte interesant ca si conceptie si design.Pare ca isi face treaba.M-a socat totusi pretul.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts