Jump to content
POLITISTI.ro

Hartuit de catre familie


yos90

Recommended Posts

Buna ziua! 

Acum un an bun de zile, parintii au aflat despre faptul ca sunt bisexual. Am suferitt la momentul respectiv un lung sire de violente din partea lor, am fost sechestrat. La un moment dat, tata a dorit sa afle si situatia conturilor mele curente, iar eu nu i-am permis asemenea informatii. In urma refuzului meu, ne-am luat la bataie in mijlocul strazii, si am ajuns cu tricoul rupt. 
M-am mutat apoi intr-o noua locuinta. Parintii au aflat, noua locatie unde m-am mutat. Au incercat de mai multe ori sa vina la mine. 
Se intampla sa primesc 20-30 de apeluri pe zi din partea lor, si refuz sa le raspund la telefon. 
In seara aceasta, din nou au incercat sa vina la mine acasa, batand la usa. 

Mentionez ca am 32 de ani. 

De pe SPAM am preluat acest text!

Hartuirea este una dintre cele patru infractiuni contra libertatii persoanei descrise de noul Cod penal, fiind definita dupa cum urmeaza: "Fapta celui care, in mod repetat, urmareste, fara drept sau fara un interes legitim, o persoana ori ii supravegheaza locuinta, locul de munca sau alte locuri frecventate de catre aceasta, cauzandu-i astfel o stare de temere".

Ma pot adresa politiei, cu plangere pentru hartuire? Sau cui sa adresez plangerea pentru hartuire? Imi pot da in judecata parintii pentru hartuire.

Edited by Cristi
SPAM!
Link to comment

Raspunde-ti singur daca iti poti da in judecata parintii!! Analizeaza-ti mai atent comportamentul si vezi daca gresesti si tu undeva. Nu este usor nici pentru parinti, cred ca iti vor binele,dar aveti o problema de comunicare.

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.