Cat de legale sunt aceste arme mai ales ca unele din ele folosesc ca mijoc de propulsare al proiectilului CO2, si mai ales vreau sa stiu daca imi pot amenaja la mine in curte (curtea avand 200m x 40 m) un fel de poligon avand in vedere ca armele folosesc bile de plastic si bataia maxima a lor e undeva la 30m, din ce am citit pe internet detinerea acestor arme este legala pentru persoanele de peste 18 ani si se incrimineaza folosirea lor in public
Question
yo3ies
Cat de legale sunt aceste arme mai ales ca unele din ele folosesc ca mijoc de propulsare al proiectilului CO2, si mai ales vreau sa stiu daca imi pot amenaja la mine in curte (curtea avand 200m x 40 m) un fel de poligon avand in vedere ca armele folosesc bile de plastic si bataia maxima a lor e undeva la 30m, din ce am citit pe internet detinerea acestor arme este legala pentru persoanele de peste 18 ani si se incrimineaza folosirea lor in public
Top Posters For This Question
7
7
6
4
Popular Days
Mar 16
7
Jan 27
5
Mar 17
4
Jun 26
4
Top Posters For This Question
Marius 7 posts
bozo 7 posts
LiviuC 6 posts
viobra 4 posts
Popular Days
Mar 16 2011
7 posts
Jan 27 2013
5 posts
Mar 17 2011
4 posts
Jun 26 2011
4 posts
Popular Posts
Muresaemanuel2001
Salut.Sunt membru nou pe acest forum si as vrea sa stiu daca imi pot achizitiona o arma AIRSOFT.Am 12 ani si imi plac pistoalele de mic. As vrea sa stiu daca e legal daca imi cumpar o arma AIRSOFT s
bozo
Nu te supara pe mine, dar o cam iei pe aratura... Jucariile sunt jucarii, armele sunt arme. Data viitoare o sa intrebi daca te poti apara cu un pistol cu apa.... Desigur daca citesti forumul o sa v
Gherghe
Daca detin un Pistol Airsoft replica dupa HECKLER & KOCH USP varinta pe arc sh ma deplasez spe o zona de antrenament sau o padure sh avand aceast pistol asupra mea in geanta sau in borseta se inta
Posted Images
64 answers to this question
Recommended Posts