Jump to content
POLITISTI.ro

Recuperare bani intretinere

Postare recomandată

Publicat

Salutare tuturor.

Intreb si eu aici, inainte sa fac alte prostii  :(

Acum ceva timp am luat in garsoniera mea(alta decat apartamentul in cel care stau) cu chirie, o familie(sot,sotie,2 copii), de la care luam o suma modica tinand cont de faptul ca erau mai necajiti. In timp am renuntat sa le mai iau bani pe chirie, ca de, sunt oameni amarati si necajiti, si in viata este bine sa fi OM. CE GRESEALA. Am ramas cu restanta 1500 lei la intretinere, pe care a trebuit sa-i platesc eu, si fara un frigider sh(nu e mare lucru,dar..) si cu camera facuta vraiste in momentul in care au plecat fara sa stiu!!! Asta sa intamplat cam prin martie. De atunci am tot incercat sa-i inteleg, ba ca primesc banii luna urmatoare, ba ca primesc peste 2 luni etc. Si am ajuns la ziua de azi in care sunt hotarat sa fac ceva in sensul asta, pentru ca sincer, nu mai suport sa cred ca nu pot face nimic in a recupera banii macar. Contract nu am avut decat 6 luni sau 1 an, nu mai stiu exact, si acela pe o suma modica cum spuneam(50 lei).

Cum ar trebui sa procedez legal?

Ma ia cineva in seama? Sau trebuie rezolvata tot cum am "rezolvat" pana acum, luna asta, peste 2 luni etc. :(  :(  :(

Multumesc pentru citire.

• Moderator
Publicat

Trebuie să-i acţionezi în instanţă, sau altfel spus să-i dai în judecată.

Când un creditor (persoană fizică / persoană juridică), urmare a notificărilor, tratativelor, altor demersuri (de exemplu: medierea), nu reuşeşte pe cale amiabilă să recupereze o creanţă / sumă de bani de la debitorul său, există mai multe modalităţi de recuperare a creanţelor printr-un proces înaintat spre soluţionare instanţelor de judecată. Despre aceste modalităţi trebuie să te interesezi la un avocat specializat în drept civil.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.