Jump to content
POLITISTI.ro

Recuperare bani intretinere


b73bmw

Recommended Posts

Salutare tuturor.

Intreb si eu aici, inainte sa fac alte prostii  :(

Acum ceva timp am luat in garsoniera mea(alta decat apartamentul in cel care stau) cu chirie, o familie(sot,sotie,2 copii), de la care luam o suma modica tinand cont de faptul ca erau mai necajiti. In timp am renuntat sa le mai iau bani pe chirie, ca de, sunt oameni amarati si necajiti, si in viata este bine sa fi OM. CE GRESEALA. Am ramas cu restanta 1500 lei la intretinere, pe care a trebuit sa-i platesc eu, si fara un frigider sh(nu e mare lucru,dar..) si cu camera facuta vraiste in momentul in care au plecat fara sa stiu!!! Asta sa intamplat cam prin martie. De atunci am tot incercat sa-i inteleg, ba ca primesc banii luna urmatoare, ba ca primesc peste 2 luni etc. Si am ajuns la ziua de azi in care sunt hotarat sa fac ceva in sensul asta, pentru ca sincer, nu mai suport sa cred ca nu pot face nimic in a recupera banii macar. Contract nu am avut decat 6 luni sau 1 an, nu mai stiu exact, si acela pe o suma modica cum spuneam(50 lei).

Cum ar trebui sa procedez legal?

Ma ia cineva in seama? Sau trebuie rezolvata tot cum am "rezolvat" pana acum, luna asta, peste 2 luni etc. :(  :(  :(

Multumesc pentru citire.

Link to comment
  • Moderator

Trebuie să-i acţionezi în instanţă, sau altfel spus să-i dai în judecată.

Când un creditor (persoană fizică / persoană juridică), urmare a notificărilor, tratativelor, altor demersuri (de exemplu: medierea), nu reuşeşte pe cale amiabilă să recupereze o creanţă / sumă de bani de la debitorul său, există mai multe modalităţi de recuperare a creanţelor printr-un proces înaintat spre soluţionare instanţelor de judecată. Despre aceste modalităţi trebuie să te interesezi la un avocat specializat în drept civil.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.