Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua,

Am cumparat de pe internet o motocicleta SH de 125 care avea acte pe 49.

Am luat o pentru ca avea un pret bun, in speranta ca mi o inmatriculez eu pe 125 si ii fac acte in regula sa ma pot bucura de ea.

Au trecut 2 luni de cand ma tot plimb cu actele intre primarie, rar, directia taxe si impozite, notari si iar de la capat si nu am reusit sa rezolv nimic.

Ultima data m am intors cu actele inapoi pt ca lipsea o cifra din seria de sasiu. Cand l am sunat pe fostul proprietar, mi a zis ca stia de acest lucru dar ca a lasat o asa ca sa o poata inmatricula pe 49... El sustine ca a luat o din italia de undeva, fara acte la ea si a avut o inscrisa pe primarie...

Cum ar trebui sa procedez eu sa o pot identifica/inmatricula legal si cu acte in regula? (Am contractul de vanzare cumparare dintre mine si proprietarul din ro, copie dupa buletinul lui si niste declaratii de-ale lui si contractul dintre el si proprietarul din italia).

Va multumesc anticipat 

Publicat

Cum adica avea acte pe 49 cmc ? La ce primarie a fost inregistrata motocicleta fara ca anterior sa ii fie emisa o carte de identitate auto de catre o unitate a Registrului Auto Roman ? Pret bun= promotie= teapa. Nu te costa nimic sa te informezi inainte de a arunca banii pe fereastra, sau poate nu ai vrut sa afle si altii de oferta asta.

• Apreciez 1
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

A fost inmatriculata pe Buftea... Cat despre "a nu afla altii de oferta", nu se pune problema, pt ca anuntul era pe internet... Este prima data cand imi cumpar motocicleta, si nu stiam nimic legat de "cum se procedeasa", si din ce mi am dat seama, m a cam dus de nas tipul zicandu mi ca imi da "toate actele necesare".

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.