Laurenzziu Posted September 29, 2014 Share Posted September 29, 2014 Buna ziua! De curand am aflat ca am discromatie. Intrebarea mea este daca medicul oftalmolog imi va da voie sa port ochelari pentru discromati la control? Multumesc anticipat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Sache Posted September 29, 2014 Share Posted September 29, 2014 Pentru lamuriri ar trebui sa mergi la Centrul medical al MAI din judetul tau. Cei de acolo sunt in masura sa iti spuna daca esti acceptat la control. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderator Marius Posted September 29, 2014 Moderator Share Posted September 29, 2014 Fişă medicală pentru ce? Pentru permisul de conducere ori pentru admitere în instituţiile de învăţământ, etc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Laurenzziu Posted September 29, 2014 Author Share Posted September 29, 2014 Fisa medicala pentru admitere in cadrul armatei! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderator Marius Posted September 29, 2014 Moderator Share Posted September 29, 2014 Mergi şi interesează-te la ei, la Ministerul Apărării Naţionale. Aici putem să discutăm doar de poliţie. Se închide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 cdragomir112 Posted March 18, 2018 Share Posted March 18, 2018 (edited) Buna ziua! As vrea sa urmez studiile la scoala de subofițeri câmpina,dar am pe antebratul drept o cicatrice (unde am facut o operatie,deoarece imi taiasem mușchiul cand eram mic la vârsta de 9 ani).Au trecut 9 ani de atunci,mușchiul este regenerat complet(sudat),am facut antrenamente pentru regenerare,dar încă se vede urma de la operatie..As avea vreo sansa sa intru? Multumesc anticipat! Edited March 18, 2018 by cdragomir112 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderator Cristi Posted March 19, 2018 Moderator Share Posted March 19, 2018 Stai asa sa ne scoatem globul de cristal.:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Laurenzziu
Buna ziua!
De curand am aflat ca am discromatie. Intrebarea mea este daca medicul oftalmolog imi va da voie sa port ochelari pentru discromati la control?
Multumesc anticipat!
6 answers to this question
Recommended Posts