Jump to content
POLITISTI.ro

În cât timp se primeste avizul de poliţie judiciară?


maryloo
 Share

Recommended Posts

Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu o problema. Sunt in curs de mutare de la o politie municipala de la biroul de ordine publica la un post de politie rurala si pentru asta mi s-a spus ca mutarea se va definitiva dupa primirea avizului de organ judiciar. Stie  cineva cat timp poate dura aceasta procedura? Ar putea dura mai mult de 2 luni? 

Link to comment
Share on other sites

din cate stiu eu, avizul pentru judiciar se da de catre procurorul general, dar depinde cat de repede se va misca seful sectiei rurale la care te duci. adica el trebuie sa intocmeasca anumite documente prin care solicita sa ti se acorde calitatea de politist judiciar :emo-yessir:

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • Membru

La mine a durat 4 luni. Depinde de cat de repede se misca ai tai si ulterior cei de la Parchet. La Iasi in 2012 chiar a fost o surpriza sa testeze promotia de la Campina si abia apoi in urma promovarii examenului sa le dea avizul. Nu stiu ce s-a mai intamplat dupa.

Link to comment
Share on other sites

Tin sa specific ca Serviciul mru deja a intocmit documentele necesare solicitarii acestui aviz. Sper totusi sa nu dureze chiar atat de mult. Va multumesc ptr raspunsuri.

Link to comment
Share on other sites

  • Membru

Cand am primit avizul de politist judiciar, de la momentul raportului, pana la sosirea avizului a durat aproximativ 3 luni....depinde de la Parchet la altul.

 Succes!

Edited by cs777
Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Buna ziua.

Am absolvit Scoala de politie spetimiu muresan cj , iar de luni urmeaza sa fiu repartizat la ipj. Am o nedumerire.  Daca voi lucra in prima functie pe ordine publica,pe viitor cum pot obtine avizele de politie rutiera si judiciara daca voi dori sa particip la un concurs pt sef de post sau trecere in corpul ofiterilor. Stiu ca daca as lucra la post as obtine toate avizele dar eu vreau sa stiu cum le as putea obtine daca voi lucra la OP.

Va multumesc.

Link to comment
Share on other sites

  • Marius changed the title to În cât timp se primeste avizul de poliţie judiciară?

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.