Jump to content
POLITISTI.ro

Reducerea suspendarii permisului pentru viteza

Mergi la răspuns Răspuns oferit de soimica,

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua.

Acum o saptamana am fost prins de radar cu 109km/h in localitate.

Permisul mi-a fost suspendat pentru 3 luni, si 810lei amenda.

As vrea sa va intreb daca ar fi sa dau pentru permis, si il iau, cu cat imi va scade din pedeapsa?

Amenda deja am platito, dar vreau sa stiu din 3 luni cat se reduce daca ar fi sa iau sala.

Va multumesc.

• Membru
Publicat

Art 106 din OUG 195/2002

(2) Perioada de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule sau tramvaie se prelungeşte cu 30 de zile, dacă titularul permisului de conducere nu promovează testul de cunoaştere a regulilor de circulaţie, în situaţiile prevăzute la alin. (1) lit. a) şi b), sau nu se prezintă la serviciul poliţiei rutiere pentru susţinerea verificării cunoaşterii regulilor de circulaţie.

Publicat

Da stiam, dar treaba cu prelungirea cu inca 30 de zile daca nu dai macar o data e la misto.

Toata traba e ca sa platesti amenda ;) sunt multi care nu le platesc. Sincer nici eu nu o plateam (o anulam la primarie) dar nu puteam sa dau sala fara chitanta la amenda platita :)

.

• Displace 7
Publicat

ionut3107 de ce simt nevoia sa spui ca -”Toata traba e ca sa platesti amenda”- si ca -”nici tu nu o plateai daca... ”- pe un site al politistilor? Ce este anormal in a plati o amenda daca ai incalcat un act normativ? Ai luat-o degeaba?

Sunt multi care nu le platesc pentru ca, la fel ca tine, le anuleaza la primarie si fac din asta o virtute.

Noi, astia de pe aici, ce ar trebui sa facem, sa te aplaudam ca ”te descurci” razandu-ne in nas ca nu platesti amenzi? 

Din cate inteleg eu nu prea realizezi ce ai facut si faci parte din categoria al carui interes este, dupa o prostie facuta, cum sa faca sa o repete.

Colegii mei nici n-ar trebui sa iti mai raspunda dupa cele afirmate. De ce nu mergi la primarie sa-ti dea bani de amenda? O platesti si mergi cu chitanta la examen. Oricum banii tot la ei ajung.

• Membru
Publicat

Smechere nu ne spui spui si noua unde este aceasta primarie? Sau iti bati gura ca sa ti-o racesti!

• Apreciez 3
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Buna ziua. Mi-a fost suspendat aseara permisul pentru depasirea vitezei in localitate, pentru o perioada de 90 de zile, specific, indeplinesc toate conditiile din prima postare, doar o singura nelamurire am. Daca iau testul 13/15, cele 30 de zile de suspendare se vor calcula din ziua cand mi-a fost suspendat permisul sau din ziua cand imi expira dovada? 

• Moderator
Publicat

... cele 30 de zile de suspendare se vor calcula din ziua cand mi-a fost suspendat permisul sau din ziua cand imi expira dovada? 

Sancţiunea contravenţională complementară (suspendarea dreptului de a conduce) operează începând cu ziua următoare celei în care a expirat valabilitatea dovezii.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.