Jump to content
POLITISTI.ro

LASER DASER - o noua arma neletala


CITADELA

Recommended Posts

  • Moderator

Firma americana LASER ENERGETICS INC. a anuntat lansare in domeniul "law enforcement" a unei noi arme neletale, destinata initial doar uzului militar.

Este vorba de un dispozitiv laser, sub forma unei laterne sau a unui "pistol", a carui efect este de orbire temporara a obiectivului. Conform producatorului, principalul avantaj adus de acest dispozitiv este faptul ca tinta poate fi interceptata de la mare distanta, spre deosebire de armele neletale clasice (spray, taser, gloante de cauciuc), fara a pune in pericol viata obiectivului.

Pentru moment a fost dotata Palm Bay Police Dept. din Florida/SUA, care va testa aceste produse si va pune la punct o metodologie de utilizare, pentru a fi implementata ulterior si de catre alte forte de politie americane.

Probabil ca si Politia Romana o sa fie dotata cu aparatura similara, de tipul brelocurilor "Made in PRC", la pret de "laser interplanetar", (dupa modelul de licitatie Logan), care in prezent sunt testate, in cadrul unui proiect foarte secret, de golani si mitocani, pe stadioane sau pe la concertele de manele... :ner:

post-1064-046872100 1300139207_thumb.jpg

  • Upvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.