Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Scuter - dauna totala


dannnnnn

Question

Buna seara . O intrebare am , sper sa ma puteti ajuta cu ceva sfaturi . Anul trecut prin octombrie/noiembrie am avut un eveniment rutier eu conducand scuterul firmei , pornind pe verde de la stop am fost lovit de o masina care a trecut pe rosu . Totul a fost rezolvat amiabil eu scapand fara nici o vanataie.Suterul a fost declarat dauna totala , a fost reparat iar acum e din nou functionabil . In cazul unui alt eveniment rutier asigurarile vor mai despagubii tinand cont ca scuterul a fost declarat prima oara dauna totala , iar acum e in circulatie ? Imi fac griji degeaba ? Am cautat pe internet dar nu am gasit nimic concret . Multumesc mult .

Va salut . :emo-yessir:

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0
  • Moderator

Nu ai de ce să-ți faci probleme.

Când cei de la compania de asigurări spun că un vehicul este daună totală, nu înseamnă nimic altceva decât faptul că în urma calculelor făcute de ei, costul reparației depășește valoarea de piață a acelui bun, calculată la momentul respectiv din punctul lor de vedere și după standardele lor. Dar asta nu înseamnă și nici nu obligă proprietarul să radieze și să scoată din circulație acel vehicul.

Foarte bine, proprietarul poate primi aceea sumă de bani reprezentând contravaloarea vehiculului și îl poate repara suportând din buzunar diferența necesară. Sau la fel de bine îl poate repara într-un service unde reparația poate costa mai puțin decât cea estimată de către compania de asigurări. Și nu e nimic ilegal.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.