Neamtu93 Posted September 18, 2014 Share Posted September 18, 2014 salutare. In cadrul Scolii de Politie Câmpina ni se cere carnetul de asigurat. O perioada de timp nu am fost asigurat și am verificat dacă (cumva) sunt în baza lor ca asigurat .Rog,dacă se poate, pe cineva care știe sau a fost intr-o situație de genul sa mă sfătuiască. Mulțumesc . Link to comment
Moderator Catalin Posted September 18, 2014 Moderator Share Posted September 18, 2014 Să te sfătuiască în legătură cu ce? Concret care e nedumerirea ta? Trebuie să cauţi carnetul ăla de sănătate şi să-l predai. Oricum nu mai ai ce face cu el, pentru că dacă ai intrat în şcoală, vei cotiza la casa de sănătate separată OPSNAJ (sau cum dracu s-o mai numi). Teoretic şi legal, ar trebui să te bucuri de o asigurare medicală mai bună decât asigurarea de sănătate a unui civil, dar repet teoretic şi legal, pentru că în practică vei constata că în ministerul ăsta infect, toate prevederile legale ce instituie drepturi NU se respectă, sunt opţionale. Deci vei beneficia de o asigurare medicală mult mai proastă, cu mult mai multă birocraţie, cu multe fumuri şi băşini, fără fonduri, fără bunăvoinţă, fără nimic, în comparaţie cu sistemul public de sănătate. Link to comment
Andrei01 Posted September 18, 2014 Share Posted September 18, 2014 El face referire la faptul ca pe lista cu actele necesare la scoala se cere si `` carnetul de asigurat`` dar mai multi colegi admisi au sunat in aceasta perioada la scoala si li s-a spus ca nu mai este necesar carnetul de asigurat, trebuie sa aiba diploma de bacalaureat, foaia matricola si adeverinta de la medicul de familie prin care dovedeste ca este scos din lista de pacienti. Link to comment
Neamtu93 Posted September 18, 2014 Author Share Posted September 18, 2014 Mersi Andrei. Voi suna sa fiu sigur dacă așa e . știam ca dacă o perioada de timp nu ești asigurat, pentru a reintra în sistemul de asigurări, trebuie sa plătești o numita suma... Link to comment
Madalin Posted September 18, 2014 Share Posted September 18, 2014 Eu cand am fost anul trecut la medicul de familie ca sa ii spun sa ma scoata din evidenta si sa imi dea o adeverinta precum ca numai sunt la ea , a zis ca asa ceva nu exista( probabil nu vroia sa piarda din numarul de pacienti) asa ca mi-a dat o adeverinta din care rezulta ca nu sunt in evidenta cu boli cronice:)) , asa ca stai linistit. Iti doresc sa nu ai de-a face cu medicul de la scoala , i-ati pastile de acasa . Link to comment
Membru Andrei Posted September 18, 2014 Membru Share Posted September 18, 2014 Carnetul de asigurat, daca il ai, il predai. Daca nu il ai, nu este belea... N-au mai terminat rezerva de paracetamol si faringosept? Link to comment
Neamtu93 Posted September 19, 2014 Author Share Posted September 19, 2014 madalin ceva de genul mi-a zis și mie ... bine de stiut.oricum aveam de gând sa-mi iau ceva pastile la mine . Link to comment
Recommended Posts