Jump to content
POLITISTI.ro
 • 0

Înmatriculare maşină cu un alt proprietar ori decedat


Marcell

Question

Buna in primul rand scuze daca am postat grezit.Problema mea este ca,masina a fost inscrisa pe tatal meu,care a decedat,am toate actele valabile,intrebarea e pot circula asa in continuare,momentan nu pot face succesiune,ca mai am un frate si nu dau de el..

Link to post
Share on other sites

7 answers to this question

Recommended Posts

 • 0

Buna ziua. As dori sa știu dacă merg sa inmatriculez un autovehicul poate descoperi cei de la Înmatriculări ca proprietarul este decedat ?buletinul decedatului este valabil ,am contract de vânzare cumpărare cu el făcut făcut ilegal cei drept ,am putut sa scot fiscalul de la el și sa o înscriu la mine . Acum sa va explic pe larg,am cumpărat autovehiculul de la un domn in vârsta,mi-a zis ca este intermediar , mi-a prezentat toate actele după care mi-a zis sa vin a 2 -a zi după certificatul fiscal.A doua zi mi-a spus adevarul ca el a cumpărat-o de la răposat înainte sa moara și nu a înmatriculat-o . Am luat legătura cu fiul proprietarului se pare ca este unicul moștenitor ,dar mi-a zis ca nu are timp sa facă succesiunea (sau nu vrea) și a zis ca nu îl interesează autovehiculul ,am mers cu el am făcut un CV cu tatăl lui (decedatul) a semnat el dar cu data prezenta pentru ca nu mi-ar fi înregistrat-o la fisc ,pentru ca este decedat de (4 ani) a reușit sa capete certificatul fiscal de la primăria lui ,am înregistrat o la mine , dar acum mi-e frica la Înmatriculări sa nu îl găsească decedat ,deoarece eu trebuie sa pun data din contract pe spatelele talonului. 

Sunt disperat ,nu știu ce sa fac. Multumesc 

 • Downvote 1
Link to post
Share on other sites
 • 0

Același problema o am și eu dar se pare ca nu Răspunde niciun polițist , poți merge cu ea asa pana expira buletinul ,poți face asigurare,poți face itp. Dacă faci accident indiferent din acui vina , te va gasi cei de la asigurări ,va prelua poliția și cel mai probabil o sa-ti anuleze permisul definitiv și o frumușică amenda ,deoarece este ilegal sa circuli pe asigurarea unui decedat 

 • Downvote 1
Link to post
Share on other sites
 • 0
 • Moderator

Nu primiți răspunsuri pentru că Poliţia Română nu mai are absolut nicio legătură cu înmatricularea ori radierea din circulaţie a vehiculelor încă din anul 2002. Aceste activităţi sunt desfăşurate de Serviciile Publice Comunitare, care au fost infiinţate şi funcţionează subcoordonarea Prefecturilor judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti de mai bine de16 ani. Pentru informaţii detaliate cu privire la activităţile de înmatriculări auto trebuie să te adresezi instituţiilor competente, nu poliţiştilor. 

 • Upvote 1
Link to post
Share on other sites
 • 0

As putea sa scot numerele provizorii si cele definitive la un autoturism al cărui proprietar este tatăl meu? Si as putea sa scot numerele provizorii din alt judet fata de cel de resedinta? 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.