Jump to content
POLITISTI.ro

Limita de înălţime pentru admitere în poliție


Matilda23

Recommended Posts

 • Member

Inchideti fratilor topicul asta..sa nu mai aud de inaltime sub 1,70 !

Cu riscul de a sari toti pe mine cu minusurile, dar cred ca sunt si destui care sunt de acord.

 • Upvote 5
 • Downvote 1
Link to comment
 • Member

Nu stiu cum a fost in alti ani, dar la Cluj din 125 de persoane intrate 55 sunt fete. La Academie din cate am auzit, aprox 50% din cei intrati sunt fete. La Campina habar n-am. Eu parca stiam ca pentru fete sunt alocate 20 de locuri din 150 de ex., dar infine, sper ca cei de sus din minister stiu ce fac. :)

Edited by BGeorge
Link to comment
 • Member

N-am nimic cu fetele dar ele nu au ce cauta in strada!Maxim la proximitate...pentru ca in strada avem nevoie de barbati ca sa ti piept infractorului!Am avut si eu parte de o colega de un metru si-un zambet, care pe cat era de mica pe atat de mare ii era gura, iar la scandaluri de multe ori in loc sa aplanam ea intarata mai tare!Repet nu am nimic cu fetele dar locul lor nu este in strada!

Link to comment
 • Member

Sincer nici eu nu-s prea inalt(1,74) dar mi se pare absurd si putin cam prea ""ingaduitoare""limita de inaltime adoptata anul acesta de structurile MAI.Sincer,un barbat de 1,65 sau o femeie de 1,60 ,cum pot interveni intr-un conflict ?Imi cer scuze daca am suparat pe cineva dar...be serious!

 • Downvote 2
Link to comment

La Cluj au fost admise 52 de fete , totuși 1,60 mi se pare foarte puțin dar asta e. Rromi sau alte minorități au intrat cu 42 43 de puncte pe când noi nu intrăm cu 60. Sper să se schimbe ceva, nu toată lumea trebuie să devină polițiști.

Link to comment

Vixem, nu imi amintesc sa fi zis asta..Dar daca e chiar asa cum ziceti voi de ce nu se impune odata pentru totdeauna o inaltime si sa o lase asa? Mie chiar nu mi se pare corect.


Vixen* (imi cer scuze).

Link to comment

52 sau 55 tot una e, normal era să fie pentru fiecare în parte locuri. Asta e, mă pregătesc mai bine pentru anul viitor și nu mai sunt curios de locurile scoase sau câți candidați vor fi :))

Link to comment
 • Active member

Are dreptate Matilda23. Nu e normal ca baremele si conditiile admiterii sa fluctueze asa de rau de la an la an. Pe asta s-a bazat si plangerea facuta de duduia scunda impotriva IPJ Arges pt discriminare. Adica anul asta sunt buni scunzii, dar la anul nu mai sunt? Care e criteriul pt care fluctueza baremul de inaltime de la an la an? Tocmai, ca nu e nici un criteriu. De bun simt, legal si pertinent cel putin.

Aaaa ... nu e in regula sa ai oameni scunzi in Politie (lucru cu care sunt si eu de acord) pt ca: a, b, c, etc? OK, dar ramai la aceste principii, sustine-le cu tarie si mentine-le (pt ca ai si de ce) .  Nu le schimba pt ca asa i se nazare unuia sau asa ii convine altuia pt ca aici vine si sentimentul unora ca sunt nedreptatiti. E si stupid daca stai sa te gandesti. Am 1,60 m. Anul asta pot sa fiu politist, indeplinesc conditiile, anul urmator nu mai pot, in schimb peste doi ani poate ca da, desi sunt aceeasi persoana cu aceeasi inaltime.

Aceeasi problema a fost si cu limita de varsta pt cei de la FR in 2013.

Edited by Ben
 • Upvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.