Jump to content
POLITISTI.ro

Consecinte in a speria oamenii pe strada?


CostyWoozie

Recommended Posts

Salut. Probabil topic-ul suna cam banal si stupid, dar posibil ca majoritatea dintre voi stie ce e ala un "prank". Daca va mai uitati pe youtube, mai vedeti din astea. Un exemplu ar fi cu un clown care sperie lumea pe strada (origine Italia):

 

Okay, daca acum sunteti lamuriti, doresc sa va pun si eu intrebarea: Daca eu spre exemplu ma costumez in ceva (clown spre exemplu) si ies noaptea pe strada, purtand un topor dupa mine (iar in caz de "arma", fac un topor fake din jucarie), as putea avea consecinte? Mentionez ca nu ies asa aiurea. Doresc sa imi pun cameramanul sa filmeze. Deci este o lege in asa ceva? Daca m-ar vedea politia, m-ar aresta?

Edited by CostyWoozie
  • Downvote 3
Link to comment
  • Moderator

Dacă acţiunea ta generează o stare de nelinişte, de temere colectivă a cetăţenilor, se poate aprecia că ai comis o infracţiune contra ordinii şi liniştii publice. De exemplu:

 

Art. 371 din Codul Penal

 

Tulburarea ordinii şi liniştii publice

 

Fapta persoanei care, în public, prin violenţe comise împotriva persoanelor sau bunurilor ori prin ameninţări sau atingeri grave aduse demnităţii persoanelor, tulbură ordinea şi liniştea publică se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

  • Upvote 4
Link to comment
  • Active member

Sau ucidere din culpa daca provoci vreun infarct vreunui neferict de batran mai slab de inima, ceea ce e foarte probabil.

Dar adevaratul risc este sa-ti iei 3 pumni in bot si un croseu la ficat de la cel pe care l-ai speriat ceea ce iti si doresc daca ai fi atat de dobitoc incat sa faci astfel de cretinitati pt amuzamentul tau. 

Sau amenda data de Politie, ceea ce e mai putin amuzant pt noi restul.

Edited by Ben
  • Upvote 3
Link to comment
  • Moderator

Te-ai gândit vreodată că e posibil ca toate acele clipuri să fie regizate si create special pentru cei naivi, iar cei ce se sperie acolo e posibil să fie tot niste actori?

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.