Jump to content
POLITISTI.ro

Consecinte in a speria oamenii pe strada?

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Salut. Probabil topic-ul suna cam banal si stupid, dar posibil ca majoritatea dintre voi stie ce e ala un "prank". Daca va mai uitati pe youtube, mai vedeti din astea. Un exemplu ar fi cu un clown care sperie lumea pe strada (origine Italia):

Okay, daca acum sunteti lamuriti, doresc sa va pun si eu intrebarea: Daca eu spre exemplu ma costumez in ceva (clown spre exemplu) si ies noaptea pe strada, purtand un topor dupa mine (iar in caz de "arma", fac un topor fake din jucarie), as putea avea consecinte? Mentionez ca nu ies asa aiurea. Doresc sa imi pun cameramanul sa filmeze. Deci este o lege in asa ceva? Daca m-ar vedea politia, m-ar aresta?

Modificat de CostyWoozie
  • Displace 3
  • Moderator
Publicat

Dacă acţiunea ta generează o stare de nelinişte, de temere colectivă a cetăţenilor, se poate aprecia că ai comis o infracţiune contra ordinii şi liniştii publice. De exemplu:

Art. 371 din Codul Penal

Tulburarea ordinii şi liniştii publice

Fapta persoanei care, în public, prin violenţe comise împotriva persoanelor sau bunurilor ori prin ameninţări sau atingeri grave aduse demnităţii persoanelor, tulbură ordinea şi liniştea publică se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

• Apreciez 4
  • Membru
Publicat (modificat)

Sau ucidere din culpa daca provoci vreun infarct vreunui neferict de batran mai slab de inima, ceea ce e foarte probabil.

Dar adevaratul risc este sa-ti iei 3 pumni in bot si un croseu la ficat de la cel pe care l-ai speriat ceea ce iti si doresc daca ai fi atat de dobitoc incat sa faci astfel de cretinitati pt amuzamentul tau. 

Sau amenda data de Politie, ceea ce e mai putin amuzant pt noi restul.

Modificat de Ben
  • Apreciez 3
  • Moderator
Publicat

Te-ai gândit vreodată că e posibil ca toate acele clipuri să fie regizate si create special pentru cei naivi, iar cei ce se sperie acolo e posibil să fie tot niste actori?

• Moderator
Publicat (modificat)

Salut.

Nu esti singurul care se crede smecher! Modificat de danpin
  • Apreciez 3
Publicat

In prima instanta, daca te imbraci asa si sesizeaza cineva politia, posibil sa te trezesti internat si pe la ceva sectie de psihiatrie...

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.