Jump to content
POLITISTI.ro

Aflarea unui proprietar roman cu numere de bulgaria


SteriuIonut

Recommended Posts

Salut,

Am avut un incident cu un auto bulgaria care nu am fost la politie si am urmat sa ne vedem a2a zi la sediul de amiabile, spre naivitatea mea si necunostinta nu am cerut un buletin sau ceva am un nume oral al lui 90 % e fals, am seria politei lui si numaru de inmatriculare. Daca el nu se prezinta care sunt sansele ca daca depun la politia rutiera declaratia accidentului sa il gasesca si sa imi recuperez paguba ?

Link to comment

Te exprimi foarte greu!

Sfatul meu: mergi cat mai curand la sediul politiei rutiere din localitatea unde a avut loc evenimentul rutier pentru a declara ce s-a intamplat. In baza numarului de inmatriculare poate fi depistat in trafic si identificat conducatorul auto, dar, pentru recuperarea pagubei, fie vei fi despagubit prin Cartea verde a autovehiculului al carui conducator auto se face vinovat de producerea accidentului, daca este de acord, sau vei ajunge la instanta de judecata, daca nu este de acord.


Ca o completare, ai 24 de ore de la producerea evenimentului rutier in care ai fost implicat ca sa anunti organele de politie.

Link to comment

Nu cred ca este forte greu de a depsitata a cui vina a fost, doar daca schimba datele incidentului. Voi merge si voi declara accidentul, din cate cunosc eu legea voi ramane si fara permis, la politie sunt 24 de ore iar la asigurator 48 ? Problema era daca el mai poate fi gasit, avand in vedere ca masina, din nou precizez vorbesc din vaga mea cunoastere a legilor, este pe numele unei firme, cetatean bulgar ?

Exprimarea a fost greoaie din cauza faptului ca am scris primul mesaj de pe telefonul mobil fiind mai incomod si nu prea ma descurc cu el.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.