Jump to content
POLITISTI.ro

Lipsa brif original la înmatriculare în România

Postare recomandată

Publicat

buna , am cumparat o masina in octombrie 2013 , de pe internet , de la mine din judet !

masina a fost adusa din belgia , am primit la ea Briful masini , certificatul de conformitate ,si contractul de vanzare cumparare dintre belgian , si o alta persoana ( nu cea care mi-a vandut masina , dar a zis ca e socrul lui , si am primit si copie de pe buletinul celui din acte) 

masina avea numere rosii cand am cumparat-o , dupa cateva zile am programat masina la RAR .de la RAR am primit cartea masini si la MENTIUNI a scris asa : NUMARUL DE REFERINTA AL FORMULARULUI TIP NU CORESPUNDE CU CEL DIN EUCARIS ! 

Am plecat pe urma la o firma de inmatriculari auto ,si a zis ca va fi o problema cu inmatriculatul , am asteptat 8 luni , timp de 8 luni am tot primit numere rosii , iar dupa 8 luni mi-a venit raspuns de la Politia romana : AUTORITATILE BELGIENE NE-AU INFORMAT CA CERTIFICATUL DE INMATRICULARE NR536.... ESTE ULTIMUL DOCUMENT VALABIL EMIS PENTRU VEHICULUL MENTIONAT .

DE ASEMENEA , ACESTEA NE-AU INFORMAT CA PENTRU A PUTEA FI CONTINUATA PROCEDURA INMATRICULARII IN ROMANIA A ACESTUI VEHICUL , SOLICITANTUL TREBUIE SA PREZINTE CERTIFICATUL AMINTIT !

... am incercat sa iau legatura cu acel barbat de la cine am cumparat masina , el a zis ca nu stie nimic despre masina ,si ca nu are alte acte , si ca el nu are nici o vina ! 

Acum ce ar trebui sa fac ? cum as putea face rost de acel certificat de inmatriculare ? exista vreo solutie inafara de a duce masina in belgia ? VA ROG AJUTATI-MA DACA EXISTA VREO SOLUTIE ! cu stima !

• 7 ani mai târziu...
Publicat

Buna seara

Am si eu o intrebare recent am cumparat dela o firma masina adusa din olanda problema este ca nu meau dat Briful in original meau zis ca este in olanda petru radiere si meo trimit peste 10 zile restu actele le am dar pot face rar ul fara acea carte ? in cazi de numi trimit actul in original .ca atunci am sai dau in judecata

• Marius a modificat titlul în Lipsa brif original la înmatriculare în România
  • Moderator
Publicat

@fulop, ce înseamnă "meau"?

Poliţia Română nu mai are competenţe privind înmatricularea ori radierea din circulaţie a autovehiculelor încă din anul 2002. Aceste activităţi sunt desfăşurate de serviciile publice comunitare, care au fost infiinţate şi funcţionează sub coordonarea Prefecturilor judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti de mai bine de 20 ani.
Pentru informaţii detaliate cu privire la activităţile de înmatriculări ori radieri auto trebuie să vă adresaţi instituţiilor competente, nu poliţiştilor.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.