Jump to content
POLITISTI.ro

Recommended Posts

Buna ziua! Imi poate da cineva un alt numal de  telefon de la Hotel Turist din Predeal? Cel de mai sus este "deranjat temporar".

Buna ziua! Cum se procedeaza la Hotel Diana din Saturn.Am facut raport la SRU si mi-au transmis sa ma prezint in data stabilita la hotel cu legitimatia si ordinul de serviciu.Platesc suma intraga la hotel si apoi raport la IPJ pentru decontare?Stie cineva care-i procedura?

On 19.06.2016 at 15:30, floru77 a scris:

Platesc suma intraga la hotel si apoi raport la IPJ pentru decontare?

Se pare ca s-a modificat procedura de plata.
Noua ne-au transmis ca se plateste la hotel doar 10% din pretul cazarii, la care se mai adauga contravaloarea meselor zilnice.

• Upvote 2
  • 2 weeks later...

De curând, am avut ocazia să mă cazez, împreună cu familia, la Hotelul Excelsior, din Braşov. Hotelul are cinci etaje, este situat într-o zonă minunată, liniştită, aproape de pădure şi are locuri de parcare proprii. De la hotel se ajunge, pe jos, în circa 15 minute în Piaţa Sfatului.
Am făcut rezervarea telefonic, în urmă cu vreo trei săptămâni. Camera era curată, destul de mare, era dotată cu tv cu diagonala de 80 cm cu acces la televiziune digitală, are baie proprie cu duş, dar nu are aer condiţionat. Am plătit la recepţie 10% din tariful de cazare, iar mesele servite in restaurantul hotelului le-am plătit personalului care ne-a servit. Mâncarea este diversă, proaspătă, iar porţiile sunt suficiente şi la preţuri foarte decente. La fel şi băuturile alcoolice şi răcoritoare. Preţurile sunt foarte bune! Tot respectul pentru personalul hotelului, dar şi al restaurantului! Aceştia sunt foarte amabili şi primitori.
Ca minus, aş menţiona unii turişti cazaţi în hotel, datorită comportamentului acestora faţă de ceilalţi turişti sau faţă de angajaţii acestui hotel.
Recomand acest hotel, şi nu doar prin prisma preţurilor practicate.

• Upvote 4
  • 2 months later...

Salut, 

Din cate stiu este un hotel al MAI in Calimanesti Caciulata. 

Ma puteti ajuta cu un numar de telefon sau alte informatii despre loc?

• 4 weeks later...

Salut!Am făcut raport pentru rezervarea unei camere la complex Turist din Predeal,raport pe care l.am trimis prin fax la DGL și as vrea sa știu dacă s.a aprobat sau nu.Cum procedez,unde sa ma interesez??

• Moderator

Da un telefon la Predeal! Reverifica cu 2-3 zile inainte de a pleca de acasa daca rezervarea mai este valabila. Din pacate, aceste spatii de cazare nu functioneaza dupa principii hoteliere, ci dupa principii "militare"... functia bate ¨rezervarea¨!

• Upvote 1
  • 1 month later...
  • Membru

Buna ziua.

Mă poate lămuri și pe mine ceva coleg în legatură cu Bazã de pregãtire a IGPF - Sulina, județul Tulcea, deține cineva informații despre acest loc de cazare?

Vara viitoare aș dori să vizitez Delta Dunării, să dorm cateva nopții cu familia aici și vreau să cunosc dacă mă pot caza în incinta bazei, dacă trebuie ordin de serviciu sau poate ceva rezervare din timp.

Orice informație este benefică.

Mulțumesc anticipat!

• 3 weeks later...

Este singurul numar de telefon disponibil.

Am aflat de la unii colegi ca s-ar fi modificat procedura de rezervare a camerelor, in sensul ca cei interesati trebuie sa ia legatura cu cei de la Directia Generala de Logistica din cadrul MAI . Totusi, exista inca posibilitatea de a merge la receptie si, daca au locuri disponibile, poti sa te cazezi.

• Moderator

Pentru a suna, pe firul scurt formezi 9999 si ceri la Brasov la hotelul Excelsior.

Am sunat nu de mult timp si voiam o camera la inceputul lunii februarie. Mi-au raspuns ca pana pe 15.02 nu mai sunt camere libere. Asta dupa ce in luna noiembrie mi s-a spus ca trebuie trimis un raport catre Directia Logistica din MAI-Biroul Cazare care va fi supus aprobarii...

Acum ar fi primit o noua dispozitie si se cere raport ca sa rezervi camera peste 4 zile la rand...

Concluzia: daca nu stii pe cineva pe acolo, ti se face lehamite si te lasi pagubas.

• 4 weeks later...
  • 2 months later...

va salut, stie cineva ce trebuie sa contina raportul catre DIRECTIA GENERALA DE LOGISTICA  pentru a rezerva o camera la unul dintre hotelurile MAI? SI UN NUMAR DE FAX? VA MULTUMESC!

• 5 years later...

Cunoaște cineva numerele noi de telefon de la hotelurile de la mare?

Cunoaște cineva numerele noi de telefon de la hotelurile de la mare?