Ionut230 Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 Conform noului cod penal este posibil dupa o condamnare de 8 luni cu suspendare si 2 ani incercare,ca persoana respectiva sa detina permis de conducere?(condamnarea fiind pentru alcoolemie si refuz de probe biologice) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderator Marius Posted September 4, 2014 Moderator Share Posted September 4, 2014 Anularea permisului de conducere nu este reglementată de Codul Penal, ci de legislația rutieră (OUG 195/2002 rep) și se dispune de șeful Poliției Rutiere. Caută și studiază. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Ionut230 Posted September 4, 2014 Author Share Posted September 4, 2014 Imi cer scuze am crezut ca este reglementata de codul penal,deci sa inteleg ca nu este obligatorie anularea permisului? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Membru cipri83 Posted September 5, 2014 Membru Share Posted September 5, 2014 Codul Penal nu retine si nici nu anuleaza permise de conducere, iar dupa cum ti-a spus si Marius ar fi bine sa citesti un pic codul rutier! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Ionut230 Posted September 5, 2014 Author Share Posted September 5, 2014 Multumesc foarte mult pentru raspunsurii si imi cer scuze de confuzia facuta,eu am crezut ca instanta dispune anularea permisului o data cu sentinta. Inca o data va multumesc si va doresc un weekend placut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Ionut230
Conform noului cod penal este posibil dupa o condamnare de 8 luni cu suspendare si 2 ani incercare,ca persoana respectiva sa detina permis de conducere?(condamnarea fiind pentru alcoolemie si refuz de probe biologice)
4 answers to this question
Recommended Posts