Horia Posted August 30, 2014 Share Posted August 30, 2014 Mircea Badea se află de câteva zile în mijlocul unui conflict cu mai mulţi motociclisti. Badea, vedeta lui Voiculescu de la Antenă, cel care în căutările Google este asociat termenului "pupincurist" şi-a dat arama pe faţă şi a arătat tuturor de ce este în stare exact la emisiunea pe care o prezintă. Mai exact, în timpul emisiunii "În gura presei" transmisă în direct din faţa sediului Antenei 1, pupincuristul Mircea Badea şi-a pierdut cumpătul şi arătat tuturor care este adevărata sa educaţie, provocând un adevărat scandal cu câţiva motociclişti. Scandalul a continuat şi serile următoare, întrucât mai mulţi motociclişti au trecut prin faţa postului de televiziune Antena 1 exact când fătălăul Badea îşi prezenta emisiunea şi chiar au existat schimburi de replici între aceştia şi prezentatorul tv. Evz.ro scrie: "Speriat de motociclişti, Mircea Badea a cerut ajutorul poliţiştilor, pe care ani de zile i-a făcut boschetari ... Răspunsul Poliţiei Rutiere". "UPDATE. Poliţia Rutieră a oferit un răspuns referitor la prezenţa echipajelor joi seară, la sediul Antenelor, unde a fost organizat un protest al motociclişitlor împotriva lui Mircea Badea. Poliţia Rutieră a precizat că un reporter al postului Antena 3 a apelat 112, iar Poliţia Rutieră a intervenit cu două echipaje, relatează B1 TV. Până la această oră, Jandarmeria nu a oferit niciun răspuns cu privire la prezenţa echipajelor la protestul motocicliştilor." 7 Link to comment
Popular Post bundesgrenzschutz Posted August 30, 2014 Popular Post Share Posted August 30, 2014 Mbine, nu stiu daca ati vazut ce a raspuns ”meseriasul” dupa emisiune, cand motociclistul a venit sa raspunda la ”provocare”... Eu unul m-am convins pentru a mia oara ca individul asta se hraneste ca un parazit din publicitate / expunere, fie ea pozitiva sau negativa. Uite aici exemplu de curaj pe bravul aparator al ”democratiei voiculescu”: 10 Link to comment
Moderator Catalin Posted August 30, 2014 Moderator Share Posted August 30, 2014 Am urmărit şi eu "scandalul" în ultimele zile. Ce să zic, m-am distrat copios. E un fătălău plin de ipocrizie. Are un orizont atât de limitat încât toată viaţa lui se învârte în jurul aşa-zisei lupte anti-băsescu. Toţi cei ce nu-i împărtăşesc ideile sunt nişte băsişti. Mă întreb oare ce va face când nu va mai fi băsescu preşedinte, probabil că întreg universul lui va fi dat complet peste cap. Omul e atât de limitat încât nu poate concepe că sunt în ţara asta şi oameni care nu dau doi bani pe "luptele politice" şi care nu iubesc sau susţin absolut niciun politician. 4 Link to comment
Moderator Marius Posted August 30, 2014 Moderator Share Posted August 30, 2014 Este o vorbă ce spune că "E o mare nenorocire să nu ai destulă înţelepciune pentru a vorbi frumos, şi nici destulă judecată pentru a tăcea". Pentru acest individ comportamentul golănesc şi limbajul suburban sunt repere morale. 1 Link to comment
Anonymous Posted August 30, 2014 Share Posted August 30, 2014 De remarcat este faptul că Badea a avut în aceste zile şi câteva momente de luciditate. Acum, când face emisiunea în direct şi din boscheţi, a putut constata că nu e niciun poliţist pe-acolo. 7 Link to comment
Cezar Posted August 31, 2014 Share Posted August 31, 2014 (edited) Am urmărit şi eu "scandalul" în ultimele zile. Ce să zic, m-am distrat copios. E un fătălău plin de ipocrizie. Are un orizont atât de limitat încât toată viaţa lui se învârte în jurul aşa-zisei lupte anti-băsescu. Toţi cei ce nu-i împărtăşesc ideile sunt nişte băsişti. Mă întreb oare ce va face când nu va mai fi băsescu preşedinte, probabil că întreg universul lui va fi dat complet peste cap. Omul e atât de limitat încât nu poate concepe că sunt în ţara asta şi oameni care nu dau doi bani pe "luptele politice" şi care nu iubesc sau susţin absolut niciun politician. Ba poate concepe, dar ceea ce face e platit bine. El trebuie sa sincronizeze cu cocalarii si sa para ca ei pentru a "lansa" mesajul prin care sa-i dreseze la vot sau la formarea opiniilor, pentru ca cei de care amintesti, "golanii de cartier", sunt nintr-un numar insemnat, la fel cum Gadea "capteaza" pe cei mai simpli cu vorbe prinse in dulceata, el jucand si imbracandu-se pentru rolul de "copilul perfect", respectuos, samd. Fiecare emisiune se adreseaza cuiva pentru ceva Chiar si in dialogul pe care Badea il poarta cu Gadea, Badea e marlanul cu BMW si numere de Bulgaria frustrat de faptul ca tinichelele pe 2 roti "il fac" "la stop", iar Gadea joaca roulul bunicutei, rol de impaciuitor, de pacifist. Si Huidu a jucat am auzit rolul lui Badea in trecut. Voi, politistii sunteti doar niste "collateral". Nu au ei ceva cu voi. Ei stiu care e mersul, cauta doar sincronizarea cu segmentul social pe care sa-l dreseze. Si daca asta e reputatia in ochii golanilor, ei o alimenteaza Asta e slujba lor. Trist este ca guvernul nu face nimic, dar guvernul de fapt e condus politic de partide, nu are treaba cu functia sa de "executie". Executivul nu a fost niciodata separat de politic (in afara cazului in care primul ministru se cearta cu parlamentul, dar asta inseamna sinucidere, iar cearta tot din politic incepe), iar partidele care-s la putere niciodata nu se vor plange de independenta executivului de politic. Dar pana la urma, asa vrem noi, oamenii. Noi suntem okay cu asta, la vot mergem ca pe stadion, fara sa gandim, rugandu-ne sa castige echipa favorita, fara sa intelegem, sa ne intereseze mai nimic. Iar media are un impact urias. Iar treaba pe care o face Antena3 e destul de eficienta. Cel mai concludent exemplu: Mircea Diaconu Sa nu omit insa nici partea celalata. Cel mai concludent exemplu: Elena Basescu Figuri de politican, sterse, fara forma, fara prestanta, fara o idee care sa-i propulseze acolo unde sunt, fara viziune, fara strategie, fara nici un plan pentru care merita votati. Eu n-am gasit nici unul Romanii sunt doar o masa de manevra, o foarte usoara masa de manevra Edited August 31, 2014 by cezar1 3 Link to comment
Membru bozo Posted September 1, 2014 Membru Share Posted September 1, 2014 Daca era pe privat va spuneam eu mai multe despre unul din motociclisti Oricum sunt mandru de el ca l-a facut praf pe Badea in mod civilizat, iar daca accepta provocarea il sifona rau. 1 Link to comment
bundesgrenzschutz Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 Eu am inteles ca unul dintre motociclisti (al doilea care vorbeste) ar lucra pe la ”Adevarul”, de-aia a si aparut atat de repede filmarea in presa. Iar daca te referi la primul care vorbeste pe inregistrarea postata de mine, Bozo, il stiam prin liceu, inteleg ce vrei sa zici Link to comment
Membru bozo Posted September 2, 2014 Membru Share Posted September 2, 2014 Al doilea e campion MMA si multiplu campion national Unifight (si parca vicecampion european) de aici intelegeti si unde lucreza, nicidecum la "Adevarul" Link to comment
Cezar Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 Acum nu ascund ca si pe mine ma scot din sarite cand sunt nesimtiti. Si cativa sunt de formeaza reputatia tuturor motociclistilor. 1 Link to comment
Membru bozo Posted November 7, 2014 Membru Share Posted November 7, 2014 (edited) Mircea Badea pana la urma a acceptat provocarea. Am pus aici un filmulet in care este alergat prin ring si apoi abandoneaza. View My Video Edited November 7, 2014 by bozo 4 Link to comment
Membru BGeorge Posted November 7, 2014 Membru Share Posted November 7, 2014 (edited) Ooo da! Marele luptator care-l invata pe Bute cum sa boxeze de la masuta vizionand videoclipuri cu Floyd Mayweather a simtit pe pielea lui ce inseamna o lupta. Nu vreau sa-mi imaginez ce se intampla cu el daca era o bataie de strada. Bafta lui ca sacul de box nu riposteaza. Edited November 7, 2014 by BGeorge Link to comment
bundesgrenzschutz Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 I-a dat Teddy sa sara!!! Link to comment
Moderator Catalin Posted November 7, 2014 Moderator Share Posted November 7, 2014 A apărut şi pe youtube un clip. Mircea Badea a declarat după meci: "L-am bătut ... de s-a căcat pe mine" 3 Link to comment
Sache Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 Nu se poate! Nu se poate! Badea a luat bataie?! "Aparatorul democratiei" a fost invins! Basescu este de vina! Basescu si ai lui! Mirciulica, ai luat bataica! Link to comment
Recommended Posts