Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Viza de flotant pentru examen auto


RusuMarius

Question

Bună ziua. Pentru că nu sunt din Cluj, am fost nevoit să fac viză de flotant pentru a putea da examenul auto aici. Examenul la sală l-am trecut iar traseul este la jumătatea lui Octombrie. Din diverse motive, trebuie să schimb actuala chirie cu alta (tot în Cluj). Dacă în timpul dintre examenul auto la sală și traseu mă mut de la adresa din viza de flotant, aceasta mai este valabilă? Trebuie să obțin viză de flotant pe adresa nouă?

 

Mulțumesc de ajutor și de timpul acordat. 

 

Marius

Link to comment
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Din punct de vedere legal daca te muti va trebui sa iti schimbi si resedinta. Acest lucru nu va influenta examenul auto.Succes!

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Mulțumesc pentru răspuns.

 

 Mă voi muta la Începutul lunii Octombrie iar examenul va fi pe 14 Octombrie. După considerentele mele timpul nu îmi va permite să schimb viza de flotant pe noua adresă și să anunț și poliția în timp util. Ar trebui să trec pe la poliția rutieră și să anunț că va avea loc o schimbare (poate trebuie copii noi după documente și actualizat dosarul)? Sper doar să nu îmi fie reținut buletinul pentru flotant în timpul examenului.

 

De asemenea, după ce voi trece examenul (nu cade îndoială :) ), permisul va fi trimis pe adresa de domiciliu (din buletin) sau cea de reședință (flotant)?

 

Marius

Link to comment
Share on other sites

  • 0
  • Moderator

Permisul o să-ţi fie trimis la adresa pe care o indici tu la ghişeul de permise. Nu se trimite obligatoriu la adresa de domiciliu sau reşedinţă de pe cartea de identitate. Din punctul ăsta de vedere nu ai de ce să-ţi faci atâtea griji. Concentrează-te pe învăţat mai mult, deşi pare simplu sunt destui care pică examenul.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Buna ziua,asi dori sa va întreb dacă am luat traseul pt.obtinerea permisului de conducere,unde mi se trimite permisul?Având in vedere căci am adresa din CI județ Bihor și flotant in județ sm iar examenul l-am dat în sm.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Bună ziua!

Am şi eu o întrebare legată de viza de flotant pentru şcoala de şoferi. Mi-am făcut viză de flotant pentru 6 luni în alt oraş. În caz că nu iau examenul practic (traseul) în aceste 6 luni, pot prelungi data vizei şi să mă reprogramez la oraş sau trebuie să dau sala din nou?

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Buna ziua, recent am obtinut viza de flotant pe judetul ilfov pentru a inmatricula un scuter, acum aceasta nu imi mai este necesara si urmeaza sa dau traseul pentru Cat A, buletinu meu are adresa din Bucuresti si tot aici am facut si scoala, exista posibilitatea sa ma oblige sa dau traseul in Ilfov? Din ce am inteles, poligonul si pentru ilfov se face in aceeasi locatie, la electronicii.

Pot dezlipi viza de pe spatele buletinului ? Mentionez ca nu voi vota, data fiind situatia dar sunt curios in cazul in care o deslipesc, daca cei de la DRPCIV au o baza de date pentru asa ceva si daca asta se considera o ilegalitate si pot raspunde pentru asta.

Edited by andrei414
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.