Jump to content
POLITISTI.ro

Cazierul rudelor afectează înscrierea?

Postare recomandată

Publicat

Va salut cu respect!

As dori sa stiu pana la ce grad de rudenie se iau in considerare infractiunile/cazierul pentru admitere la Academia de politie? Am inteles ca un bunic a avut cazier pana in anul 1976 si vreau sa stiu daca m-ar afecta cu ceva acest lucru la admitere.

Multumesc!

Publicat

Nu te afecteaza.Ti se verifica cazierul tie,parintilor si fratilor,nu si afinilor.Succes!

Publicat

Buna seara! As dori sa va adresez o intrebare! Mi-as dorii ca pe viitor sa devin un politist. Momentan sunt la o universitate care are si sectiunea Politie locala,dar m-am gandit ca anul viitor sa incerc sa dau la Cluj Napoca sau la Campina pentru postul de agent. Insa am o dilema. Fratele meu(doar din partea mamei) a produs o infractiune, m-ar putea afecta acest lucru in cariera mea de viitor politist?

Multumesc anticipat!

• Membru
Publicat

Dupa cele spuse mai sus de catre Stalin ai avea probleme in a urma o cariera de politist.

• Displace 2
Publicat

Adrian13,incearca sa iei legatura cu cei de la Resurse Umane de la IPJ-ul de care apartii.

• Membru
Publicat

Stiu ca in autobiografia pe care o faci pentru admitere ti se cere sa specifici si aspecte de genul asta. Daca nu o ascunzi, sa se descopere ulterior nu cred sa ai probleme.

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Salut

Eu m-am inscris la admitere la scoala de jandami si am o problema.

Am un frate vitreg mai mare ca mine cu vreo 15 ani. Eu nu am stiut de existenta lui pana la liceu. L-am vazut de cateva ori si chiar ne-am salutat si cam atat. Tatal meu i-a platit pensie alimentara pana la 18 ani apoi a mai fost la nunta lui si atat, nu au mai tinut legatura.

Eu cand am facut autobiografia l-am mentionat si pe el. Am scris data nasteri, unde a facut scoala si adresa.

Am uitat sa trec in autobiografie despre parinti si frati daca au cazier si cand am fost sa depun dosarul domnul jandarm mi-a zis sa scriu in continuare unde am scris despre mine. Ex : nu sunt in curs de judecare si nici familia mea.

Treaba e ca azi tata mi-a zis ca fratele meu acum vreo 10 ani poate mai mult, a facut 7 luni de puscarie pentru furt ( nu stie sigur).

Ce ma fac eu acum ca in autobiografie nu am trecut si maine trebuie sa ma duc sa ma inscriu.

Modificat de irinel25
  • Displace 3
  • 4 ani mai târziu...
Publicat

Buna ziua, vreau sa devin polițist, dar cred ca am un mic impas,deoarece am auzit ca dacă tatăl tău a avut dosar penal sau are dosar penal nu mai poți aplica la poliție. Treaba sta in felul următor mama a divorțat de tata de când aveam 8 ani și după a făcut dosar penal deoarece nu a plătit pensia alimentara, este adevărat ca nu mai pot aplica in politie ?

• Marius a modificat titlul în Cazierul rudelor afectează înscrierea?
  • Marius a deschis acest topic
  • Membru
Publicat

Poți sa îți depui dosarul liniștit. Nu mai suntem pe vremea lui Ceaușescu, când se cautau "origini sănătoase".

• 2 luni mai târziu...
Publicat

Buna ziua! Vreau sa urmez cursurile la scoala de politie din Campina, dar am o problema. Tatal meu a avut o problema, a avut 3 ani cu suspendare, anul acesta si-a incheiat pedeapsa. Credeti ca are vreo influenta intr un mod negativ?

Publicat

Buna ziua,as dorii sa ma înscriu la scoala de jandarmi,tatăl meu are un cazier "pătat" a facut pușcărie (acum 25-30 de ani aprox) sa mai incerc sa fac cererea de înscriere la jandarmi ? Țin sa mentionez ca tatăl meu nu este de origine română.

• Moderator
Publicat

@Andreeeei
Ai greşit site-ul. Aici se discută despre poliţişti, nu despre jandarmi. Caută în alte părţi răspunsuri la asemenea întrebări.

• 4 luni mai târziu...
Publicat

Va salut!

Sunt student în cadrul Academiei de Politie si am o curiozitate pe care as vrea sa o "hrănesc".

Curiozitate care vine sub forma următoarei întrebări: As avea vreo problema pentru viitorul meu parcurs în cazul în care un părinte/frate începând de mâine (spre exemplu) ar intra sub urmărire penală ori o eventuala condamnare?

Multumesc!

• 5 luni mai târziu...
Publicat

Buna tuturor,

rog cu respect sa ma lamuriti asupra unui aspect : baiatul meu isi doreste enorm o cariera in politie, eu - tatal lui am avut acum ceva timp o problema penala si am fost condamnat la 5 ani condamnare cu suspendare, condamnare ce am ispasit-o cu bine fara nici o problema, vreau sa stiu daca problema mea [ pentru care deja eu am platit cu varf si indesat ] il va afecta negativ la intocmirea dosarului, mentionez ca eu am facut si reabilitarea si am cazierul curat, rog insistent sa ma lamuriti asupra acestui aspect

Va multumesc anticipat !

Publicat

Va salut cu respect,

rog sa ma informati: baiatul meu isi doreste o criera in politie, eu - tatal lui - am avut o problema acum ceva vreme si am avut o condamnare de 5 ani cu suspendare, intre timp mi-am facut reabilitarea si am desigur cazierul curat, il afecteaza pe baiat situatia mea ? se poate inscrie la Academia de Politie sau la o scoala de subofiteri ? de ce ar trebuii sa sufere baiatul pentru o fapta de-a mea pentru care deja eu am platit cu varf si indesat....

va multumesc anticipat !

• Displace 1
  • Moderator
Publicat

Florine....tu stii sa citești?

Vad ca sa scrii, nu prea, dar măcar citește atent. 

Vezi ca ți s-a răspuns!

Publicat

Am observat raspunsul mai tarziu, vizavi de remarca Dvs cu scrisul ....nu vad unde este gresala, dar poate ma invatati sa scriu, ce spuneti ???

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat

O mica curiozitate:

Ați fost condamnat la 5 ani de închisoare, fiind suspendată executarea pedepsei?? 

• Membru
Publicat

Nici dupa noul cod si nici dupa vechiul, nu merge sa ai 5 ani cu suspendare...

• Apreciez 1
  • 1 lună mai târziu...
Publicat

Am o întrebare, tatal meu a fost arestat in 2003 pentru furt auto timp de 1 an. Nu și-a facut reabilitarea pana in prezent. Mă afectează negativ la înscriere?😢 părinții sunt divortati tot din 2003, el spune ca atunci cand a comis fapta a fost bolnav psihic. 

Publicat
în urmă cu 2 ore, Roby a scris:

Nu te afectează 

Ideea e sa nu îi moștenești apucăturile 

Da stiu ca asta e ideea, deaia nu intelegeam de ce m ar afecta pe mine din moment ce dam psihologicul si ei isi pot da seama de cum sunt eu🙈. mulțumesc!! Seara faină

• 1 an mai târziu...
Publicat

Buna!  Tatal meu are dosar penal, ma afecteaza cu ceva înscrierea la Scoala de Subofiţeri Vasile Lascar? 

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.