Jump to content
POLITISTI.ro

Cazierul rudelor afectează înscrierea?


MonaR

Recommended Posts

Va salut cu respect!

As dori sa stiu pana la ce grad de rudenie se iau in considerare infractiunile/cazierul pentru admitere la Academia de politie? Am inteles ca un bunic a avut cazier pana in anul 1976 si vreau sa stiu daca m-ar afecta cu ceva acest lucru la admitere.

Multumesc!

Link to comment

Buna seara! As dori sa va adresez o intrebare! Mi-as dorii ca pe viitor sa devin un politist. Momentan sunt la o universitate care are si sectiunea Politie locala,dar m-am gandit ca anul viitor sa incerc sa dau la Cluj Napoca sau la Campina pentru postul de agent. Insa am o dilema. Fratele meu(doar din partea mamei) a produs o infractiune, m-ar putea afecta acest lucru in cariera mea de viitor politist?

Multumesc anticipat!

Link to comment
 • Member

Stiu ca in autobiografia pe care o faci pentru admitere ti se cere sa specifici si aspecte de genul asta. Daca nu o ascunzi, sa se descopere ulterior nu cred sa ai probleme.

 • Upvote 1
Link to comment

Salut

Eu m-am inscris la admitere la scoala de jandami si am o problema.

Am un frate vitreg mai mare ca mine cu vreo 15 ani. Eu nu am stiut de existenta lui pana la liceu. L-am vazut de cateva ori si chiar ne-am salutat si cam atat. Tatal meu i-a platit pensie alimentara pana la 18 ani apoi a mai fost la nunta lui si atat, nu au mai tinut legatura.

Eu cand am facut autobiografia l-am mentionat si pe el. Am scris data nasteri, unde a facut scoala si adresa.

Am uitat sa trec in autobiografie despre parinti si frati daca au cazier si cand am fost sa depun dosarul domnul jandarm mi-a zis sa scriu in continuare unde am scris despre mine. Ex : nu sunt in curs de judecare si nici familia mea.

Treaba e ca azi tata mi-a zis ca fratele meu acum vreo 10 ani poate mai mult, a facut 7 luni de puscarie pentru furt ( nu stie sigur).

Ce ma fac eu acum ca in autobiografie nu am trecut si maine trebuie sa ma duc sa ma inscriu.

Edited by irinel25
 • Downvote 3
Link to comment
 • 4 years later...

Buna ziua, vreau sa devin polițist, dar cred ca am un mic impas,deoarece am auzit ca dacă tatăl tău a avut dosar penal sau are dosar penal nu mai poți aplica la poliție. Treaba sta in felul următor mama a divorțat de tata de când aveam 8 ani și după a făcut dosar penal deoarece nu a plătit pensia alimentara, este adevărat ca nu mai pot aplica in politie ?

Link to comment
 • Marius changed the title to Cazierul rudelor afectează înscrierea?
 • Marius unlocked this topic
 • 2 months later...

Buna ziua! Vreau sa urmez cursurile la scoala de politie din Campina, dar am o problema. Tatal meu a avut o problema, a avut 3 ani cu suspendare, anul acesta si-a incheiat pedeapsa. Credeti ca are vreo influenta intr un mod negativ?

Link to comment

Buna ziua,as dorii sa ma înscriu la scoala de jandarmi,tatăl meu are un cazier "pătat" a facut pușcărie (acum 25-30 de ani aprox) sa mai incerc sa fac cererea de înscriere la jandarmi ? Țin sa mentionez ca tatăl meu nu este de origine română.

Link to comment
 • 4 months later...

Va salut!

Sunt student în cadrul Academiei de Politie si am o curiozitate pe care as vrea sa o "hrănesc".

Curiozitate care vine sub forma următoarei întrebări: As avea vreo problema pentru viitorul meu parcurs în cazul în care un părinte/frate începând de mâine (spre exemplu) ar intra sub urmărire penală ori o eventuala condamnare?

Multumesc!

Link to comment
 • 5 months later...

Buna tuturor,

rog cu respect sa ma lamuriti asupra unui aspect : baiatul meu isi doreste enorm o cariera in politie, eu - tatal lui am avut acum ceva timp o problema penala si am fost condamnat la 5 ani condamnare cu suspendare, condamnare ce am ispasit-o cu bine fara nici o problema, vreau sa stiu daca problema mea [ pentru care deja eu am platit cu varf si indesat ] il va afecta negativ la intocmirea dosarului, mentionez ca eu am facut si reabilitarea si am cazierul curat, rog insistent sa ma lamuriti asupra acestui aspect

Va multumesc anticipat !

Link to comment

Va salut cu respect,

rog sa ma informati: baiatul meu isi doreste o criera in politie, eu - tatal lui - am avut o problema acum ceva vreme si am avut o condamnare de 5 ani cu suspendare, intre timp mi-am facut reabilitarea si am desigur cazierul curat, il afecteaza pe baiat situatia mea ? se poate inscrie la Academia de Politie sau la o scoala de subofiteri ? de ce ar trebuii sa sufere baiatul pentru o fapta de-a mea pentru care deja eu am platit cu varf si indesat....

va multumesc anticipat !

 • Downvote 1
Link to comment
 • 2 weeks later...
 • 1 month later...

Am o întrebare, tatal meu a fost arestat in 2003 pentru furt auto timp de 1 an. Nu și-a facut reabilitarea pana in prezent. Mă afectează negativ la înscriere?😢 părinții sunt divortati tot din 2003, el spune ca atunci cand a comis fapta a fost bolnav psihic. 

Link to comment
în urmă cu 2 ore, Roby a scris:

Nu te afectează 

Ideea e sa nu îi moștenești apucăturile 

Da stiu ca asta e ideea, deaia nu intelegeam de ce m ar afecta pe mine din moment ce dam psihologicul si ei isi pot da seama de cum sunt eu🙈. mulțumesc!! Seara faină

Link to comment
 • 1 year later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.