Jump to content
POLITISTI.ro

Pierdere legitimatie si insigna politist

Postare recomandată

Publicat

Cine stie din vreun caz real, ce masuri se iau in cazul pierderii legitimatiei de serviciu si insigna .

• Membru
Publicat (modificat)

Daca te referi la pedepse, cercetare administrativa cu avertisment scris sau cel mult mustrare scrisa, după cercetarea prealabila.

Modificat de coosstti
  • 2 ani mai târziu...
Publicat

Salut

Eu am pierdut insigna de la piept. Care e sanctiunea? Tin foarte mult sa am dosarul curat ca vreau sa pot participa la concursuri sa avansez. Si acum m-am trezit fara insigna...

• 1 lună mai târziu...
Publicat

Salut colegi ! Acum doua zile mi-am pierdut portofelul in care tineam toate actele (p.c, c.i, legitimatie, insigna, conducator MAI, carduri banca etc.) . Am citit undeva pe forum ca te cerceteaza administrativ pt. asta dar era din 2010 stirea si vroiam sa stiu daca s-a mai schimbat ceva intre timp, ce sancțiuni pot primii si cam cat timp dureaza sa-mi fac alte documente noi :(

Publicat

Nu s-a schimbat nimic. Prima dată actul de identitate, termenul între o zi și 30 zile, permisul de conducere, termen legal, posibil în aceiași zi cu depunerea actelor ( Durează mai mul să-ți faci fișa medicală), legitimația și insigna durează foarte mult( și câteva luni) depinde cum se mișcă cei de la S. M.R.U.

Publicat

Multumesc pt raspuns iav 😁 ! Oare pierderea lor e incident de securitate 😩😞 ? O sa ramana la dosar toata viața ce sanctiune o sa primesc sau se "prescrie" ? 

Publicat

Nu cred că poate fi considerat incident de securitate deoarece nu sunt cu caracter secret.

Sancțiunea se prescrie, dar undeva într-un colțișor al dosarului personal va rămâne, dar nu se va mai ține cont de ea pentru viitoarele avansări, calificative, reompense și sancțiuni.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.