Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Pierdere legitimatie si insigna politist

claudiuionel

Question

6 answers to this question

Recommended Posts

• 0
  • Membru

Daca te referi la pedepse, cercetare administrativa cu avertisment scris sau cel mult mustrare scrisa, după cercetarea prealabila.

Edited by coosstti

• 0

Salut

Eu am pierdut insigna de la piept. Care e sanctiunea? Tin foarte mult sa am dosarul curat ca vreau sa pot participa la concursuri sa avansez. Si acum m-am trezit fara insigna...

• 0

Salut colegi ! Acum doua zile mi-am pierdut portofelul in care tineam toate actele (p.c, c.i, legitimatie, insigna, conducator MAI, carduri banca etc.) . Am citit undeva pe forum ca te cerceteaza administrativ pt. asta dar era din 2010 stirea si vroiam sa stiu daca s-a mai schimbat ceva intre timp, ce sancțiuni pot primii si cam cat timp dureaza sa-mi fac alte documente noi :(

• 0

Nu s-a schimbat nimic. Prima dată actul de identitate, termenul între o zi și 30 zile, permisul de conducere, termen legal, posibil în aceiași zi cu depunerea actelor ( Durează mai mul să-ți faci fișa medicală), legitimația și insigna durează foarte mult( și câteva luni) depinde cum se mișcă cei de la S. M.R.U.

• 0

Multumesc pt raspuns iav 😁 ! Oare pierderea lor e incident de securitate 😩😞 ? O sa ramana la dosar toata viața ce sanctiune o sa primesc sau se "prescrie" ? 

• 0

Nu cred că poate fi considerat incident de securitate deoarece nu sunt cu caracter secret.

Sancțiunea se prescrie, dar undeva într-un colțișor al dosarului personal va rămâne, dar nu se va mai ține cont de ea pentru viitoarele avansări, calificative, reompense și sancțiuni.