Andrei2001 Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 Bună ziua! Am si eu o nelămurire privind baremul medical pus la dispoziție de către M.A.I. In trecut m-am operat de varicocel insa acesta este inca vizibil chiar si dupa operatie. Pot fi declarat inapt la proba medicala atata timp cat pot sa confirm prin documente caci varicocelul este operat? Link to comment
CarinaV4 Posted February 12 Share Posted February 12 Buna. Sunt fata si iau in calcul sa dau la academia de politie si am o intrebare pentru cei ce au dat examenul medical. Mi-a zis cineva ca pe baieti la examenul medical i-a pus sa se dezbrace complet (inclusiv chilotii), iar ca din ce stie fetele raman la chiloti, dar le pune sa isi dea jos sutienul pentru a vedea daca au tatuaje. Si am inteles ca sunt mai multi candidati examinati in acelasi timp si se dezbraca toti unul langa altul si sunt examinati. E adevarat acest lucru, ca trebuie sa intru cu alte 2-3 fete la medical si sa imi dau inclusiv sutienul jos? Cu ce ii ajuta pe examinatori daca imi vad sanii goi? 1 Link to comment
Membru Roby Posted February 13 Membru Share Posted February 13 Si dacă "examinatorii" sunt femei, te-ar deranja ? Link to comment
Recommended Posts