Jump to content
POLITISTI.ro

Permis de conducere reţinut în Olanda. Ce pot face?

Postare recomandată

Publicat

Va deranjez cu o intrebare si o consiliere,citind deja pe site ca ati binevoit sa ii indrumati deja pe alti membri ai forumului.
Pe data de 4 iulie 2014 mi-a fost retinut permisul de conducere pe teritoriul Olandei din cazua faptului ca am refuzat recoltarea de probe biologice.Mi-a fost retinut pt 9 luni ...este posibil asa ceva ? 
Din ceea ce m-am interesat ,dupa 3 luni,permisul meu de conducere ar fi valabil pe teritoriul Romaniei ...dar permisul meu a fost retinut de catre politistii olandezi
Ce as putea face acum ? 
Multumuesc anticipat

• Membru
Publicat (modificat)

Ia legatura cu ambasada tarii noastre din Olanda si probabil vei obtine mai multe informatii!Daca ti-au retinut permisul pentru 9 luni inseamna ca asta este procedura legala acolo!Ar fi bine sa voresti cu oficiali de acolo ca sa stii exact cum sa procedezi si nu cu povesti sau din auzite!

Sfatul meu este ca atunci cand te duci in alta tara si petreci acolo mai mult timp ar fi mai bine sa cunosti cat de cat din legislatia acelei tari pentru ca , necunoasterea legii nu inseamna ca te si absolve de rigorile ei...si doi la mana nu te trezesti cu cine stie ce surprize gen sanctiuni pecuniare foarte mari sau alte masuri complementare sau mai grav privative de libertate!

Modificat de cipri83
Publicat

Multumesc. Voi lua legatura cu cei de la ambasada si voi reveni cu informatii.

• Moderator
Publicat

În România, refuzul recoltării de probe biologice este faptă prevăzută și sancționată de legea penală. Ai girjă că e posibil și acolo să fie la fel.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.