Jump to content
POLITISTI.ro

Permis de conducere reţinut în Olanda. Ce pot face?


acatrineiionut

Recommended Posts

Va deranjez cu o intrebare si o consiliere,citind deja pe site ca ati binevoit sa ii indrumati deja pe alti membri ai forumului.
Pe data de 4 iulie 2014 mi-a fost retinut permisul de conducere pe teritoriul Olandei din cazua faptului ca am refuzat recoltarea de probe biologice.Mi-a fost retinut pt 9 luni ...este posibil asa ceva ? 
Din ceea ce m-am interesat ,dupa 3 luni,permisul meu de conducere ar fi valabil pe teritoriul Romaniei ...dar permisul meu a fost retinut de catre politistii olandezi
Ce as putea face acum ? 
Multumuesc anticipat

Link to comment
  • Member

Ia legatura cu ambasada tarii noastre din Olanda si probabil vei obtine mai multe informatii!Daca ti-au retinut permisul pentru 9 luni inseamna ca asta este procedura legala acolo!Ar fi bine sa voresti cu oficiali de acolo ca sa stii exact cum sa procedezi si nu cu povesti sau din auzite!

Sfatul meu este ca atunci cand te duci in alta tara si petreci acolo mai mult timp ar fi mai bine sa cunosti cat de cat din legislatia acelei tari pentru ca , necunoasterea legii nu inseamna ca te si absolve de rigorile ei...si doi la mana nu te trezesti cu cine stie ce surprize gen sanctiuni pecuniare foarte mari sau alte masuri complementare sau mai grav privative de libertate!

Edited by cipri83
Link to comment
  • Moderator

În România, refuzul recoltării de probe biologice este faptă prevăzută și sancționată de legea penală. Ai girjă că e posibil și acolo să fie la fel.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.