Jump to content
POLITISTI.ro

Tentativa de viol sau hartuire?


Sami1805

Recommended Posts

Ieri in jurul orei 14:00 prietena mea a avut ora de condus cu un instructor auto de la noi din oras,Sighetu-Marmatiei(Maramures).A dus-o pe o strada laturalnica,mai bine zis varianta de frontiera a orasului nostru,a pus-o sa opreasca pe o strada pustie si complet necirculata.In momentul in care a oprit acest instructor a inceput sa ii descheie nasturii la pantaloni si sa ii puna mana in chiloti,fata s-a speriat si a plecat in tromba cu masina.Seara am sunat un avocat am mers cu ea si cu avocatul la sectia de politie Sighetu-Marmatiei si impreuna cu avocatul au compus o declaratie.Am intrebat mai multi avocati (3-4) daca are vreo sansa sa castige in instanta si toti mi-au recomandat ca nu am nici o sansa sa castig procesul deoarece nu a fost nici tentativa de viol ci hartuire.Ei mi-au sugerat ca fata sa se impace cu el deoarece nu va castiga in instanta,si asta au si facut,i-a oferit o suma de bani fetei si s-au impacat.Nu banii erau o problema deoarece si familia mea si a ei avem o stare buna financiara,problema era traumele produse de acest instructor.Tin sa precizez ca detin o inregistrare audio in care el isi recunoaste fata si mai am un mesaj text pe telefon in care ma roaga sa ii spun de ce am nevoie.Suma de bani a fost data de fata cu avocatul fetei,si prin urmare si prin naivitatea prietenei mele l-a iertat si a retras plangerea de la politie.Intrebarea mea este:Are vreo sansa sa castige in instanta si daca ea a retras plangerea se mai inainteaza Dosarul penal? Va multumesc!

Link to comment
  • Member

Politistul judiciarist si procurorul de caz stabilesc care este incadrarea faptei in functie de probele existente!Daca a existat o plangere si aceasta s-a retras dosarul nu va ajunge in fata unei instante de judecata deoarece a fost inchis!Mai departe fata poate merge pe cale civila in instanta dar repet este nevoie de probe nu doar de povesti!

Link to comment
  • Moderator

Nu te-au sfătuit deloc rău avocaţii şi nici nu te-au minţit. Dacă nu şi-ar fi retras plângerea şi se ajungea în instanţă, e destul de greu de crezut că bădăranul ar fi primit o condamnare cu executare. Din ce povesteşti nu a fost vorba de un viol, deoarece nu s-a consumat un act sexual. Poate o tentativă de viol, care este destul de greu de probat în cazul de faţă. 

Link to comment

Da,acelasi lucru mi-au spus si ei,au spus ca erau sanse de 20% sa fie pedepsit si primea condnare 3 luni de zile cu suspendare,Va multumesc mult pentru sfat!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.