Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Tentativa de viol sau hartuire?


Sami1805

Question

Ieri in jurul orei 14:00 prietena mea a avut ora de condus cu un instructor auto de la noi din oras,Sighetu-Marmatiei(Maramures).A dus-o pe o strada laturalnica,mai bine zis varianta de frontiera a orasului nostru,a pus-o sa opreasca pe o strada pustie si complet necirculata.In momentul in care a oprit acest instructor a inceput sa ii descheie nasturii la pantaloni si sa ii puna mana in chiloti,fata s-a speriat si a plecat in tromba cu masina.Seara am sunat un avocat am mers cu ea si cu avocatul la sectia de politie Sighetu-Marmatiei si impreuna cu avocatul au compus o declaratie.Am intrebat mai multi avocati (3-4) daca are vreo sansa sa castige in instanta si toti mi-au recomandat ca nu am nici o sansa sa castig procesul deoarece nu a fost nici tentativa de viol ci hartuire.Ei mi-au sugerat ca fata sa se impace cu el deoarece nu va castiga in instanta,si asta au si facut,i-a oferit o suma de bani fetei si s-au impacat.Nu banii erau o problema deoarece si familia mea si a ei avem o stare buna financiara,problema era traumele produse de acest instructor.Tin sa precizez ca detin o inregistrare audio in care el isi recunoaste fata si mai am un mesaj text pe telefon in care ma roaga sa ii spun de ce am nevoie.Suma de bani a fost data de fata cu avocatul fetei,si prin urmare si prin naivitatea prietenei mele l-a iertat si a retras plangerea de la politie.Intrebarea mea este:Are vreo sansa sa castige in instanta si daca ea a retras plangerea se mai inainteaza Dosarul penal? Va multumesc!

Link to comment
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
  • Membru

Politistul judiciarist si procurorul de caz stabilesc care este incadrarea faptei in functie de probele existente!Daca a existat o plangere si aceasta s-a retras dosarul nu va ajunge in fata unei instante de judecata deoarece a fost inchis!Mai departe fata poate merge pe cale civila in instanta dar repet este nevoie de probe nu doar de povesti!

Link to comment
Share on other sites

  • 0
  • Moderator

Nu te-au sfătuit deloc rău avocaţii şi nici nu te-au minţit. Dacă nu şi-ar fi retras plângerea şi se ajungea în instanţă, e destul de greu de crezut că bădăranul ar fi primit o condamnare cu executare. Din ce povesteşti nu a fost vorba de un viol, deoarece nu s-a consumat un act sexual. Poate o tentativă de viol, care este destul de greu de probat în cazul de faţă. 

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Da,acelasi lucru mi-au spus si ei,au spus ca erau sanse de 20% sa fie pedepsit si primea condnare 3 luni de zile cu suspendare,Va multumesc mult pentru sfat!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.