Jump to content
POLITISTI.ro

Admitere la scoala de agenti din Campina - 2015

Dan96

Recommended Posts

Salut

De cand eram clasa a X-a m-am decis sa devin politist. Acum trec in a XII-a si as dori sa lamuresc cateva lucruri.

1.Cei care ati examen anii trecuti va rog sa-mi spuneti cata concurenta ati avut. 

2.Cei care ati picat anul trecut, v-as ruga sa-mi spuneti de ce...si ce vi s-a parut mai greu.

3.Se ia in calcul media de la BAC+ media generala? Sau doar nota la purtare?

4.Este posibil ca in anul ce vine sa se schimbe probele fizice?

5.Exista politisti care nu s-au pregatit deloc si au intrat?

6.Cele mai neplacute experiente ca politist. (cazuri in care gasesti copii ucisi de exemplu)

7.Cateva sfaturi pentru admitere? (ce sa fac ca sa-mi fie mai usor)

Astept raspunsurile voastre, in caz ca nu-mi raspundeti la toate intrebarile va rog sa puneti numarul corespunzator intrebarii inaintea fiecarui raspuns.

• Upvote 1
  • Downvote 6
  • Member

3.Media la purtare trebuie sa fie peste 8. Media de la bacalaureat conteaza doar la departajare.

La intrebarile 4, 5, 6, 7 trebuie sa-l rogi frumos pe Cristi sa scoata globul magic.

De cand eram clasa a X-a m-am decis sa devin politist. Acum trec in a XII-a si as dori sa lamuresc cateva lucruri.

4.Este posibil ca in anul ce vine sa se schimbe probele fizice?

5.Exista politisti care nu s-au pregatit deloc si au intrat?

6.Cele mai neplacute experiente ca politist. (cazuri in care gasesti copii ucisi de exemplu)

7.Cateva sfaturi pentru admitere? (ce sa fac ca sa-mi fie mai usor)

Astept raspunsurile voastre, in caz ca nu-mi raspundeti la toate intrebarile va rog sa puneti numarul corespunzator intrebarii inaintea fiecarui raspuns.

La cum gandesti, cel mai bine ar fi, pentru tine dar si pentru ceilalti, sa renunti la ideea de a deveni politist.

Orice este posibil, poate se modifica sau se renunta la ele pe motiv de discriminare :)), asa cum s-a procedat cu limitele de inaltime. :doh:

Daca esti politist, nu trebuie sa mai urmezi cursurile unei scoli de politie! Logic, nu?

Ai vazut prea multe filme de actiune si cred ca ai fost un pic afectat!

Alege-ti alta meserie, nu te chinui degeaba sa inveti!

Ups, am uitat sa pun numarul intrebarii in fata raspunsului!  :pfft: Te descurci?

Apropo, daca foloseai functia de cautare a acestui site, nu mai era nevoie sa initiezi acest topic, ai fi gasit raspunsurile!

• Upvote 2
  • Downvote 1

1.Tinere,lume la admitere este ca pe vremea lui Stefan cel Mare,cata frunza,cata iarba. :)

2.De picat nu a picat nimeni anul asta la Campina intrucat nu s-a dat examenul inca,revino cu intrebarea asta peste o luna :lol:

3.Se iau in calcul ambele medii dar o sa afli tu la anul ce si cum

4.In ministerul asta e posibil orice :))

5.Nu exista.

6.Mai,sunt multe cazuri zi de zi si as plictisi cititorii cu exemple.

7.Sfaturi pentru admitere:pune mana serios pe sport si carte

Alte nelamuriri mai ai? :hmmmt:

• Upvote 3

Multumesc pentru raspunsuri.

Sache, observ ca tu n-ai niciun raspuns clar asa ca ma intreb de ce te-ai mai obosit sa imi raspunzi. Eu am intrebat frumos, iar tu incerci sa ma descurajezi prin raspunsuri care dovedesc ca nu ai o atitudine potrivita pentru a fi polistist, dar banuiesc ca esti. As vrea sa te intalnesc si in realitate, mai ales dupa ce devin politist...sa vad cam ce imi mai poti zice si atunci. Nu am chef sa ma cert cu tine, dar am folosit si functia search. Topicul l-am deschis deoarece nu am gasit raspunsuri la toate intrebarile mele in subiectele ce s-au discutat anterior.

Apropo, nu trebuie sa vad prea multe filme ca sa intreb de experientele neplacute din meseria politistilor. Pur si simplu mi-am intrebat unchiul, care e politist si mi-a povestit de cazuri in care gasea oameni ucisi, de aia intrebam.

Astept si alte opinii, va rog sa cititi bine intrebarile inainte sa raspundeti.(Daniel24, eu intrebasem de cei care au picat anul trecut, iar tu mi-ai zis de anul asta).

Edited by Dan96
  • Upvote 1
  • Downvote 4
  • Moderator

Dan96,

Te sfătuiesc să fii mai reţinut în aprecieri, pentru că nu eşti în poziţia să spui tu cine trebuie şi cine nu trebuie să fie poliţist, ce atitudine e potrivită pentru un poliţist şi aşa mai departe. Scuteşte-ne de astfel de comentatii "preţioase şi intelijente".

Dacă nu pricepi, vei zbura de pe acest site mai repede decât îţi poţi imagina şi rămâne să te informezi doar de la unchiu-tău.

• Upvote 2

Dan96,imi cer mii de scuze ca nu am citit faptul ca tu ai vrut numarul de candidati pe anul trecut,pai anul trecut au picat aproximativ 77,77% dintre cei care au depus dosarele :)  Cum de te-ai hotarat tu ca,atunci cand va fi vremea, sa dai admitere la Campina? :hmmmt:

As dori sa incetati cu jignirile pentru ca eu nu v-am jignit, asa ca nu vad de ce ati face-o voi. Am pus niste simple intrebari, la care vreau sa mi se raspunda intr-un mod cat mai placut. Ma scuzati daca v-am deranjat cu ceva. Daca nu pot primi raspunsuri la intrebari atunci rog sa se inchida topicul. Multumesc :) 

• Downvote 2

Ne pierdem vremea cu astfel de indivizi!

Sache, observ ca tu n-ai niciun raspuns clar asa ca ma intreb de ce te-ai mai obosit sa imi raspunzi. Eu am intrebat frumos, iar tu incerci sa ma descurajezi prin raspunsuri care dovedesc ca nu ai o atitudine potrivita pentru a fi polistist, dar banuiesc ca esti. As vrea sa te intalnesc si in realitate, mai ales dupa ce devin politist...sa vad cam ce imi mai poti zice si atunci.

Habar nu ai despre ce vorbesti. Nu ai experienta de viata, nu ai pregatirea necesara, dar te trezesti facand afirmatii nefondate.

Si daca devii politist, desi nu cred ca o sa se intample asa ceva, chiar nu conteaza. Important este ce si cum gandesti!

P.S. Rog un moderator sa inchida acest topic!

Multumesc!

• Downvote 1