Jump to content
POLITISTI.ro

Inmatriculare fara cmr sau numere de origine


rares8687

Recommended Posts

buna ziua. am cumparat o masina din germania am teminat tot dosarul doar ca masina a fost radiata din germania si nu am decat dovada de la platforma(o copie de pe talon)propietarul spune ca nu mai poate lua legatura cu persoana de la rampa. domnul de la politie m-a trimis la notar ca sa o rezolv cu propietarul care a adus masina in tara ,cei de acolo mi-au spus ca nu poate sa-mi faca decat o declaratie pe propia raspundere ca ,copia e in conformitate cu originalul, intrebarea e daca e de ajuns doar asta?sunt departe de orasul unde trebuie sa merg la inmatriculare si vreau sa merg la sigur.multumesc anticipat,astept raspuns cat mai urgent posibil,va rog frumos!

 

Edited by CITADELA
greseli crase de ortografie
Link to comment
  • Moderator

Poliţia n-are nicio treabă cu înmatriculările  de autovehicule. 

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor este o instituţie separată, ce nu mai are nicio legătură cu poliţia, a fost descentralizată, iar acum este sub directa coordonare a autorităţilor locale, mai precis a instituţiei prefectului.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.