Jump to content
POLITISTI.ro

Modalitati de rezolvare a unor spete prin alte tari

Recommended Posts

• Moderator

Priviti acest film pentru a vedea ce solutie au ales americanii in cazul unui descreierat ce ameninta ca se va sinucide. :naughty:

Interesant mi se pare cum a ramas de surprins dobitocul dupa ... :lol:

Cum sta ca un prost si nu-i vine sa creada!!

• Upvote 1
  • Moderator

Mie nu mi se pare deloc in regula cum procedeaza.

Bine nici nu stim despre ce oameni e vorba acolo si ne dam cu parerea doar dupa aceste imagini. Dar totusi nu pot intelege de ce ii mai loveau pe acei infractori cand se observa ca se supuneau somatiilor si se conformau. :huh:

Domnule Catalin ar fi interesant sa gasiti tot filmul si cu traducere. Baietii aia cuminti, victimele, tocmai folosisera niste arme in interiorul unei banci, in care erau si civili deosebit de periculosi :emo-yessir: . Ii loveau pentru ca nu spuneau unde au ascunse armele in masina.

Elvis, are dreptate. Cei in cauza au fost arestati in urma unui jaf armat al unui sediu de banca, facand victime dintre civili. Si fie vorba intre noi, nici nu au "luat-o" asa rau fata de "la noi". ;)

Edited by Sony
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • Moderator

Dacă împingi un polițist în america, iei un pumn direct în față!

Oficialii Poliției din Seattle au declarat că: „Fiecare polițist reacționează în felul lui, în funcție de situația în care se află", de asemenea, au mai precizat că nu văd nimic în neregulă cu privire la modul în care a procedat polițistul și că asemenea situații au loc foarte des.

• Moderator

A îndreptat pistolul către polițiști și a fost împușcat mortal!

Un șofer din California care conducea o mașină cu numărul de înmatriculare expirat, a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor, iar după o fugă de peste 150 km, mașina a rămas fără combustibil și s-a oprit. Șoferul a făcut imprudența să îndrepte un pistolul către polițiștii și a fost împușcat mortal imediat.

In spetele aratate de voi in tarile respective legislatia apara cu adevarat politistii iar partile vatamate sunt protejate. La noi infractorii au o multitudine de drepturi pe cand ceilalti... !

• Moderator

Politistii din Brazilia nu glumesc in cazuri cu ostatici.

Un politist l-a vazut pe tanar furand o masina si a plecat in urmarirea lui. Dupa ce a abandonat autoturismul, hotul a luat ostatica o femeie, tinand in mana o grenada.

Dupa doua ore de tensiune, banditul a fost impuscat in cap de un lunetist al politiei, aflat la 50 de metri distanta.

• Moderator

Un nou scandal face valuri in America, unde un politist este judecat pentru ca a batut in mod nejustificat un barbat care s-a dovedit a fi un fost militar in razboiul din Iraq.

Dacă împingi un polițist în america, iei un pumn direct în față!

Oficialii Poliției din Seattle au declarat că: „Fiecare polițist reacționează în felul lui, în funcție de situația în care se află", de asemenea, au mai precizat că nu văd nimic în neregulă cu privire la modul în care a procedat polițistul și că asemenea situații au loc foarte des.

Ce dementa! Parca era posedata! Oricum, politistul a dat dovada de rabdare, eu in locul lui as fi scos pistolul. Si prostii de pe margine stateau si nu faceau nimic decat filmau cu telefonul. Ce idioti!

• Moderator

Un nou scandal face valuri in America, unde un politist este judecat pentru ca a batut in mod nejustificat un barbat care s-a dovedit a fi un fost militar in razboiul din Iraq.

În imagini mie mi se pare că ex-militarul îl împinge de două ori pe polițist, nu se supune solicitărilor acestuia. Impresia mea este că polițistul îi cere să nu pătrundă în clădire, să rămână pe loc, dar ăla nu are nici treabă. Îl împinge o dată la intrare, după care polițistul își cheamă întăriri, iar în momentul în care îl oprește să intre în lift, din nou individul îl împinge și chiar pare că eschivează ca și cum l-ar lovi. Nu mi se pare chiar nejustificată reacția polițistului.

• Moderator

Polițiștii americani nu gustă „glumele” când e vorba de bombe.

În acest clip filmat de un martor, un individ ce a amenințase că deține o bombă, în aeroportul internațional din Los Angeles, este electrocutat cu ajutorul unui teaser și imobilizat fără prea multe discuții.

• Member

Un echipaj al politiei rutiere din statul american Arkansas a oprit masina in care se aflau Jerry Kane si fiul sau in varsta de 16 ani, Joseph. Cei doi erau membri ai gruparii "Cetatenii Suverani", o miscare antiguvernamentala, care se considera mai presus de legile americane si care militeaza pentru a-i convinge pe oameni ca nu trebuie sa plateasca taxe sau impozite.

In timp ce agentii il interogau pe tatal adolescentului, acesta a iesit brusc din autoturism si a tras cu arma AK-47 asupra oamenilor legii. "Cetatenii Suverani" au disparut apoi de la locul dublei crime, Joeseph Kane continuand sa traga.

Politistii care i-au gasit colegii impuscati mortal au dat in urmarire duba suspectilor, iar peste aproximativ o ora, vehiculul a fost vazut in parcarea unui hipermarket. Un ofiter i-a impiedicat pe Jerry si Joseph Kane sa dispara, intrand cu o camioneta in masina celor doi. Acestia au deschis din nou focul, insa au murit in schimbul de focuri care a urmat.

• 3 weeks later...
  • Moderator

În statul Georgia, trei polițiști americani iau inițiativa și cu furtunele de incendiu ale unei mașini a pompierilor încearcă să stingă un incendiu dintr-un camion.

To serve and protect ... :good:

In Franta, am vazut un drum blocat de citeva tomberoane de gunoi rasturnate de vint, continutul fiind imprastiat pe sosea punind in pericol siguranta traficului. 2 masini de politie au oprit si politistii au inceput sa care gunoiul (aveau manusi) in tomberoane si au lucrat pina au deblocat drumul. Apoi au chemat gunoierii sa finalizeze curatenia.

sincer, in locul lor nu stiu daca ma apucam sa car gunoiul, as fi sunat la gunoieri si as fi asteptat sa vina sa curete ;)

Am vazut in Romania cum un politist pe un drum national "extrgea" de pe carosabil un caine mort. Nu e offtopic (chit ca e vorba de alte tari in topicul acesta), ci e vorba ca si la noi se face. Jos palaria pentru respectivul politist! :emo-yessir:

• 3 weeks later...