Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Disputa cu vecinul de strada privind crengile copacilor


baiatulutata
 Share

Question

Buna, 

 

nu cred ca este singurul caz de acest gen dar cred ca se afla un tip ca el in orice bloc si pe orice strada si as dori cum sa procedez. 

 

In urma cu ceva timp ne-am mutat intr-o zona rurala pe o straduta laturalnica aparent linistita.  Ne leaga de sosea un drum de piatra pe care sunt construite aproximativ 4 case. Normal ca la tara avem plantati copaci mai mult sau mai putini frunctiferi ca sa tina pamantul sa nu alunece la vale. Unul dintre vecini si-a facut un obicei sa umble noaptea cu toporul si sa taie cracile copacilor din curtile celorlati vechini. Iarna trecuta m-am trezit cu el beat la ora 12 noaptea ca-mi taia un nuc pe motiv ca isi zgarie capota rulotei.. Am chemat politia, a venit un domn politist dupa ceva timp, m-a asigurat ca se rezolva situatia. S-a dus la acesta acasa dar nu a indraznit sa-l trezeasca deoarece acesta era deja prea adormit.. Ma rog, cum nu caut necaz am lasat-o asa. 

 

Sambata aceasta la ora 5 dimineata  iar am auzit scandal in curte. Omul a venit dupa ce a stat in Germania  si s-a apucat sa-mi rupa cracile de la copaci cu mana.. A distrus pur si simplu coroana frumoasa care putea fi tunsa calumea.. Sa numai spun ca mi-a speriat sotia, mama si cativa nepotei veniti in vizita.. Nu stiu de ce a facut chestia asta? Ca sa stie toata lumea ca s-a intors??? Ma rog, in mod legal, primaria ar trebui sa toaleteze sau sa ma anunte ca trebuie sa-mi toaletez.. In orice caz, nu cred ca e dreptul vecinilor sa distruga copacii din curtile riverane... Nu am curatat copacii pentru ca saptamanal primesc vizite de la dubitele curierilor si acestia incap fara probleme... Nici nu mi-a trecut prin cap ca deranjeaza pe cineva daca a incaput o dubita... 

 

 

Nu vreau ca acest comportament sa continue. Ce trebuie sa fac? Echipajul care a venit sambata (dupa jumatate de ora cu masina personala... ca nu sunt fonduri pentru chestii de genul dar asta e alta poveste) m-au sfatuit sa depun o plangere la politie in aceasta dimineata. Ce fac daca depun plangere si omu imi intra in curte? E clar ca nu ma poate proteja politia daca apare in 30 de minute... Sau daca o ataca pe maicamea pe drum spre casa? Personajul respectiv deja are la activ o plangere de violenta la domiciuliu.. Oare se va linisti? Oare va primi amenda? 

 

multumesc frumos

 

 

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0
  • Moderator

Echipajul care a venit sambata (dupa jumatate de ora cu masina personala... ca nu sunt fonduri pentru chestii de genul dar asta e alta poveste) m-au sfatuit sa depun o plangere la politie in aceasta dimineata. 

Mergi si intreaba-i pe politisti iar dupa discutia cu acestia tu esti singurul in masura sa decizi ce vei face.

Acolo voi nu aveti obiceiul sa cresteti un caine pe langa casa? Daca nu, poti adopta unul, ai de unde...

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.