Jump to content
POLITISTI.ro

Radiere la cerere

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua,

Am vandut o masina de mai mult timp,iar in acesta an in luna martie trebuia sa vina sa facem actele de vanzare cumparare.Datorita faptului ca el nu avea nici o intentie de a trece masina pe numele lui, eu am radiat masina la cerere.Cei de la politie mi-au oprit cartea masini atunci cand am facut radierea la cerere.Acum vrea sa inscrie masina pe numele lui.Problema mea este urmatoarea ca el imi tot cere cartea masini pe care nu am de unde sa i-o dau,iar a doua este ca a facut asiguare obligatorie in numele meu cu care circula cu masina.Eu nu vreau sa ii fac contractul decat din data din care a fost radiata masina.

Intrebarile mele sunt:

-in afara de contractul de vanzare cumparare,fisa fiscala si fisa de radiere a masinii mai sunt eu obligat sa ii dau alte acete?

-ce mi se poate intampla mie daca in acest timp in care el a circulat cu masina radiata a primit vreo amenda?

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.