Jump to content
POLITISTI.ro

Cum recuperez talonul si plăcutele unei masini înmatriculate în Suedia?

Postare recomandată

Publicat

Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine sa inteleg cum pot sa imi recuperez talonul si placutele fiind retinute de politia din Buzau? Au fost retinute pentru ca masina nu era pusa in trafic.Masina este inmatriculata pe Suedia proprietarul sunt eu iar la volan a fost altcineva atunci cind au fost retinute.Va multumesc

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Moderator
Publicat

Ce înţelegi sau vrei să spui cu: "maşina nu era pusă în trafic"?

Publicat (modificat)

Eu am auzit ca unele dintre masinile astea ar avea inmatricularea suspendata din Suedia, dar nu stiu mai multe.

Modificat de 25tess
  • Apreciez 1
Publicat (modificat)

In Suedia masina se scoate din trafic cind masina are probleme si nu mai poti circula cu ea ca sa nu platesti taxele ei si masina sta in parcare.In momentul in care s-a remediat problema masinii iar eu pot circula din nou cu ea intru pe internet si o repun in trafic.

Modificat de CITADELA
greseala de ortografie
  • Moderator
Publicat

Deci maşina "era scoasă din trafic", pentru a nu mai plăti taxele, dar în schimb ea circula prin România, corect?

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.