Jump to content
POLITISTI.ro
eklipsa

"Legea" sau gandirea proprie?

Recommended Posts

eklipsa

M-am inregistrat special pentru a adresa acesta intrbare tuturor politistilor de pe acest forum.

In ultimi ani agresiunile si conflictele dintre politisti si civili au cresc extrem de mult, atat in Romania cat si in afara.Cred ca si persoanele de pe acest forum au inteles ca traim in o lume corupta unde se doreste centralizarea puteri cat mai mult,in mainile bancilor si marilor companii.Care la randul lor controleaza toata politica.

 

Intrebarea este in general adresata celor care sunt trimisi sa blochezi protstele.Si am sa dau un exemplu ca sa fiu sigur ca toti au inteles.

 

Sa zicem ca lumea o sa fie nevoita sa iasa din nou in stada pentru a protesta impotriva la ACTA.Sau lumea o sa iasa sa protesteze pentru demisia guvernului,iesirea din UE ,etc( sunt asa de multe lucruri gresite in tara asta ,ca miar trebui o pagina doar sa le enumar) voi ce aveti in minte?

 

1.Trebuie sa urmez legea 

 

2.Trebuie sa protejez interesul meu ca persoana fizica si sa asigur un viitor copiilor mei si as dorii sa protestez si eu.

 

Va rog sa fiti sinceri, daca e posibil sa si argumentati raspunsul.

 

Motivul acestui sondaj e destul de simplu,doresc sa stiu daca maine o sa fie o noua revolutie exista vreo speranta sau fratele meu a murit in 89 ca acest stat sa devina din ce in ce cu mai putina libertate si mai corupt.

 

Va doresc o zi buna.

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
bozo

Cred ca ai gresit site-ul. Trebuia sa postezi pe forumul jandarmilor.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Marius

Cei care "blochează protestele" NU SUNT poliţisti, sunt jandari.

Jandarmeria Română asigură ordinea publică la întruniri şi manifestaţii (mitinguri, marşuri, demonstraţii, procesiuni, acţiuni de pichetare, promoţionale, comerciale, activităţi cultural-artistice, sportive, religioase, comemorative) şi tot această instituţie efectuează intervenţia pentru restabilirea ordinii publice pe timpul desfăşurării manifestărilor publice, sportive sau a altor activităţi cu participarea unui public numeros.

În concluzie, caută un website dedicat jandarilor şi discută cu ei astfel de subiecte, pentru că aici nu e locul potrivit.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.