Bună ziua ! Nu în urmă cu mult timp, am fost urmărit şi agresat de o persoană de 18 ani pe care nu o cunosc. Acesta m-a ameninţat şi în urmă cu câteva zile s-o las pe prietena mea, pe motiv că el încă mai ţine la mine . În fine, într-o zi am ieşit liniştit pe stradă, m-a urmărit iar când m-am aşezat în grădina publică pe o bancă, a venit la mine, m-a ameninţat şi mi-a aplicat un pumn în zona tâmplei şi un genunchi în gură . Am fost transportat de urgenţă la spital ( diagnostic: fractură de mandibulă ) . Am fost externat după 4 zile de spitalizare, am fost la poliţie, am făcut declaraţie, tot. Am primit şi 4 săptămâni de îngrijiri la domiciliu. Cum ar trebui să procedez în continuare şi ce pretenţii pot avea de la acel individ ? Mulţumesc !
Question
MadalinIonut
Bună ziua ! Nu în urmă cu mult timp, am fost urmărit şi agresat de o persoană de 18 ani pe care nu o cunosc. Acesta m-a ameninţat şi în urmă cu câteva zile s-o las pe prietena mea, pe motiv că el încă mai ţine la mine . În fine, într-o zi am ieşit liniştit pe stradă, m-a urmărit iar când m-am aşezat în grădina publică pe o bancă, a venit la mine, m-a ameninţat şi mi-a aplicat un pumn în zona tâmplei şi un genunchi în gură . Am fost transportat de urgenţă la spital ( diagnostic: fractură de mandibulă ) . Am fost externat după 4 zile de spitalizare, am fost la poliţie, am făcut declaraţie, tot. Am primit şi 4 săptămâni de îngrijiri la domiciliu. Cum ar trebui să procedez în continuare şi ce pretenţii pot avea de la acel individ ? Mulţumesc !
Top Posters For This Question
9
6
5
4
Popular Days
Aug 14
20
Dec 28
3
Jan 5
2
Dec 27
2
Top Posters For This Question
MadalinIonut 9 posts
Marius 6 posts
Sache 5 posts
Catalin 4 posts
Popular Days
Aug 14 2014
20 posts
Dec 28 2017
3 posts
Jan 5 2019
2 posts
Dec 27 2017
2 posts
Popular Posts
nicol69
Mda...SIGUR nu am avut niciodata probleme si NICIODATA nu am ajuns la institutia statului numita Politie pt . ca as fi comis vreo infractiune. Am incercat varianta intrebarii pe forum in ideea ca pot
MadalinIonut
Nu, am avut alte neclaritati si de asta . Acolo nu mi se mai raspundea si am crezut ca a fost trecut cu vederea. Am vrut sa sterg acel topic dar n-am stiut cum deoarece am vrut sa-l initiez pe acesta.
Catalin
Mda ... spui că nu ai avut niciodată astfel de probleme, dar în schimb după incidentul respectiv, când ai realizat că se efectuează cercetări, ai depus repede o plângere "de contracarare" la o structu
27 answers to this question
Recommended Posts