Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Buna dimineata! As dori sa va relatez o situatie cam ciudata prin care am trecut si daca se poate,v-as ruga sa-mi dati un sfat. Recent m-am mutat intr-un bloc cu garsoniere. Aseara m-am asezat pe o banca in fata blocului si imediat dupa s-a asezat langa mine un tip in jur de 40 de ani,care incerca sa converseze cu mine. L-am mai vazut prin zona,dar am crezut ca e un vecin. M-a sunat un prieten si am plecat de pe banca spre un parculet de langa bloc pt a putea vorbi. Problema e ca prietenul cu care am vorbit,dupa ce i-am zis discutia avuta cu strainul mi-a zis ca respectivul nu este din cartier,vine de cateva zile si se invarte in jurul blocului meu pt ca a urmarit o fata care sta la parter. M-a descris exact pe mine,cere nr meu de telefon prin cartier si stie unde stau,pe care parte a blocului doar ca a gresit usa. Am intrat in casa,am inchis geamul si timp de 2 ore acel domn s-a invartit incontinuu in jurul blocului. Pe la ora 1 am deschis geamul sa vad daca mai e. Nu era nimeni,am mers cred ca un minut la baie si cand m-am intors la geam el era langa geam,pur si simplu statea. Am inchis rapid geamul,m-a vazut si a fugit. Nu sunt fricoasa de obicei,dar m-am cam speriat,mai ales cand l-am vazut la geam. Nu inteleg ce vrea acest om,pare un om perfect normal,dar nu mi se pare normal sa stea ore intregi in jurul blocului meu si nu ma simt tocmai in siguranta cand stiu ca cineva m-a urmarit prin oras fara sa observ. Daca se intoarce in seara aceasta ar trebui sa sun la politie? Sau sa incerc sa vorbesc cu el sa vad ce vrea?

• Moderator
Publicat

Mergi la secția de poliție pe a cărei rază de competență locuiești și discută problema asta cu polițistul de proximitate.

• Moderator
Publicat

Citește și aici:

În condițiile în care poți susține și proba în conditiile legii, că respectivul individ îți creează o reală stare de teama și panică, poți depune o plângere/sesizare.

Publicat

Am inteles. Din pacate momentan nu am dovezi,doar m-a urmarit,nu m-a atacat si nici macar nu m-am uitat atenta la el sa pot sa-l descriu,voi sta pe aceeasi banca in seara asta si cand apare ii fac o poza,macar sa am ce arata domnilor politisti.

• Displace 1
  • Moderator
Publicat

Eu te sfătuiesc să nu forţezi nota. Mult mai bine ar fi să discuţi înainte cu poliţistul de proximitate şi împreună cu acesta să stabileşti ce e de făcut. Nu trebuie să te expui unor riscuri inutil.

• Apreciez 1
Publicat

Cand il mai vezi in preajma ta, suni la sectia de politie, spunand ca ai suspiciuni ca te urmareste de cateva zile!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.