Jump to content
POLITISTI.ro

Propunere de adaugare arie


sherifu

Recommended Posts

Deoarece se face mare valva cu reclamele la diferite site-uri de cumparaturi online,gen olx,tocmai...cred ca ar fi o idee foarte buna daca s-ar infiinta o arie(un topic) in sectiunea privata unde fiecare sa poata vinde lucruri care nu ii mai trebuiesc,gen: un telefon mobil,o camera foto,un laptop,etc.Avantajul ar fi unul destul de mare fata de alte site-uri fiindca aici poti lua cu incredere,membrii sectiunii private provenind doar din recomandari asa ca este o sansa foarte mica (daca nu inexistenta) de a lua teapa ca in alte parti.Ramane la latitudinea tuturor colegilor daca vor si este binevenita parerea fiecaruia.

Link to comment
  • Moderator

Există deja aria Bazar Online.

Postarea anunţurilor în această arie este o facilitate oferită membrilor, pentru a se ajuta între ei şi nu constituie un scop al acestui forum. Membri noi (Juniors), au restricţionat dreptul de a deschide topicuri noi în această secţiune.

Este interzisă publicarea anunţurilor facute de persoane juridice, precum şi publicitatea pentru alte site-uri etc.

Postarea unui anunţ de mică publicitate în orice altă arie se sancţionează.

Nu este ok?

Link to comment
  • Moderator

Membrii noi au restricţionat accesul acolo tocmai pentru a se evita ca tot felul de "comercianţi" să-şi facă cont de membru pentru a posta un anunţ. În schimb, colegii ce sunt confirmaţi ca poliţişti, au acces chiar dacă sunt membri noi pe forum.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.