Jump to content
POLITISTI.ro

Cum poţi profesa ca poliţist într-o ţară membră UE?


Recommended Posts

Sunt politist in ROMANIA.Vreau sa ma mut cu familia in BELGIA si as dori sa stiu cum pot profesa aceasta frumoasa meserie acolo.Ce trebuie sa fac?Am 38 de ani si vechime de 18 ani.

Link to comment

in primul rand iti trebuie cetatenia tarii respective..... si asta o ei dupa 5 ani ..... parca ..... abia dupa aia te poti gandi la ce ti-ai propus !

  • Upvote 1
Link to comment

MULTUMESC FRUMOS SERIOUSSAM.Speram ca fiind cu totii membrii ''egali''UE,sa pot face in plus niste cursuri privind legislatia tarii respective si vorbind fluent limba sa nu fie nicio problema.(in mod normal este vorba tot de un contract cu obligatii,indatoriri dar...banuiesc este vorba de secrete de serviciu,informatii...etc

Link to comment
  • Moderator

Nu-ţi face prea multe speranţe, pentru că nu e chiar aşa de simplu.

Studiile poliţieneşti nu sunt recunoscute în străinătate sub forma unui atestat profesional. Formarea profesională în acest domeniu diferă de la stat la stat, chiar dacă munca de poliţie este în general aceeaşi.

Citeşte discuţiile similare putate pe acest subiect:

Link to comment

Nu-ti face sperante ca poti sa muncesti ca politist intr-o alta tara,mai ales in Belgia. Trebuie sa fii cetatean care se ia dupa 5 ani, dar 5 ani in care sa muncesti in acea tara adica sa platesti impozite . Poate ai sanse in ceea ce tine de administratie , de informatica , de cooperare transfrontaliera dar sa nu te astepti ca azi ai plecat si maine muncesti. 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.