Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Act vinzare cumparare sau procura ? Masina Bulgaria

xmagx2001

Question

buna ziua, 

am o masina cu numere de bulgaria .... am cumparat aceasta masina de la un prieten bulgar cu care am facut un contract de vanzare cumparare . As dori sa o inmatriculez pe bulgaria dar se pare ca aici intervine o mare problema ... Am discutat cu diferite firme din romania care se ocupa cu astfel de treburi si m-au bagat in o mare ceata ( ba ca nu se poate , ba ca im trebuie certificat fiscal - ba ca se poate ) ... nu inteleg nimic .... Va rog sa ma lamuriti . Daca eu cetatean roman cumpar cu contract de vanzare cumparare legalizat in bulgaria de la un cetatean bulgar o masina in ce baza pot circula cu aceasta masina? Pot circula in baza contractului sau trebuie sa o inmatriculez din nou? 

Am discutat cu un domn care mi-a spus ca imi poate face asigurare in bulgaria , itp trebuie sa il fac in romania si pot circula bine mersi .... lucru care ma face sa ma intreb .... daca bulgarul ( prin contractul de vanzare ) a radiat masina , eu cum pot circula in Romania cu ea ? Care este calea corecta si legala ?

Va multumesc

1 answer to this question

Recommended Posts

• 0
  • Moderator

Trebuie să înmatriculezi masina în România, dacă dorești să poți circula cu ea pe drumurile publice.