Jump to content
POLITISTI.ro

Cum schimb motorul de căutare Bing cu Google în Internet Explorer?


Recommended Posts

Mă poate ajuta cineva cu instrucţiunile necesare pentru a înlocui motorul de căutare Bing cu Google Search în Internet Explorer.

 

În browserul Internet Explorer este instalat implicit (default) motorul de căutare Bing şi cu toate că după ce am căutat pe internet tutoriale şi am urmat instrucţiunile de acolo, nu am reuşit să schimb motorul de căutare Bing cu Google.

 

Cu Bing rezultatele căutării sunt dezastruoase, niciodată nu găsesc ce caut, iar eu m-am obişnuit să folosesc căutarea din browser (dau click dreapta şi selectez opţiunea "caută cu ... motorul de căutare instalat").

 

Problema apare în momentul în care trebuie să găsesc în Programele de completare (la Manage add-ons) aplicaţia (suplimentul) Google, în sensul că pe website-ul celor de la Microsoft, nu se găseşte aplicaţia Google Search pentru Internet Explorer.

 

Am căutat-o de mi-au sărit ochii şi nu am reuşit să o găsesc, iar absolut toate tutorialele de pe internet pe care le-am găsit mă trimit să o caut acolo pe iegallery.com. Nu îmi dau seama cum o găsesc alţii şi eu nu sunt în stare.

 

Apreciez orice ajutor. Mulţumesc.

  • Upvote 2
Link to comment

din setari ? ca pagina de start ..... cu este pentru opera, mozilla ............. nu folosesc IE , imi dau cu parerea .....

  • Upvote 1
Link to comment
  • Moderator

Aşa este, are dreptate, motorul de căutare din browserul Internet Explorer nu poate fi schimbat atât de simplu cum se face în cazul altor browsere. Trebuie să instalezi Google Search add-on care nu se găseşte deoc uşor în Galeria Internet Explorer.

Mergi aici (link direct către add-on Google): http://www.iegallery.com/ro-ro/Addons/Details/813

Instalează Google Search add-on pentru Internet Explorer (dacă eşti în browserul Internet Explorer dai click pe butonul portocaliu "Adăugare la Internet Explorer")
 

post-1-0-64269700-1408521577_thumb.png

 

Dacă vrei ca Google Search să fie motorul de căutare implicit (default) din browser, în fereastra de confirmare ce îţi apare, bifează opţiunea "Acesta va fi furnizorul implicit", după care apasă butonul "Adăugare".

 

post-1-0-62957800-1408521610_thumb.png

În cazul în care motorul de căutare al browserului nu se schimbă după instalarea suplimentului (la mine s-a schimbat), închide browserul iar după ce îl porneşti verifică în "Setări → Gestionaţi programele de completare → Furnizori de servicii de căutare" dacă a fost schimbat motorul de căutare.

 

post-1-0-54702500-1408521642_thumb.png

  • Upvote 3
Link to comment
  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.