Jump to content
POLITISTI.ro

Reincadrarea politistilor disponibilizati


valentin31

Recommended Posts

Am auzit ca se cauta solutii ,de catre anumite foruri superioare,pt reincadrea politistilor diponibilizati in 2011.Aveti date concrete despre acest subiect?

Link to comment
  • 2 weeks later...
  • 4 months later...

http://prolex.ro/angajari-in-mai180 de posturi vor fi scoase la concurs pentru a fi ocupate prin rechemarea în activitate a celor disponibilizaţi.

De asemenea, vor fi angajate femei de serviciu, în toate structurile de poliţie, fochişti şi bucătari pentru popota de la IGPR.”

Iar o să vezi că sunt angajate unele persoane în meseriile de mai sus după care o să-i vezi agenți( dacă nu or să-i încadreze direct cu grad profesional), după care cel puțin într-un an ajung și ofițeri (de pentru merite deosebite).

Link to comment
  • Active member

E vorba de Pro Lex - sindicatul care apara (pe langa vamesii care chiar au legatura cu domeniul politienesc  :wacko: ) comunitarii de la primarie?!

Nu, de alta, dar sa stim despre cine discutam

Link to comment

Discutăm despre faptul că iar se deschide larg ușa din dos pentru angajări pe  bază de pile, iar eu doar am prezentat știrea și sursa acesteia, nicidecum nu fac  reclamă.

Link to comment

Sa fim seriosi, este vorba totusi de femei de serviciu si de bucatari.

De femei de serviciu si de bucatari aveam nevoie! :doh:

Dom' ministru, lasati ca in strada ne descurcam cu cinci-sase patrule mixte maxim/schimb intr-un oras cu peste 120.000 de locuitori, cu o suprafata mare, cu tranzit intens si cartiere de cetatigani.

Vorba unui "meneger" de la noi: "Las' ca merge si asa. Asa se vrea, nu va mai agitati!". Bine, sefu'! :emo-yessir:

 

 

Cati bucatari sunt intr-un IPJ

Intrebarea care ma intereseaza este: cati politisti sunt intr-un ipj si cati angajati doar poarta denumirea si uniforma de politist?

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.