valentin31 Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Am auzit ca se cauta solutii ,de catre anumite foruri superioare,pt reincadrea politistilor diponibilizati in 2011.Aveti date concrete despre acest subiect? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru cipri83 Posted August 3, 2014 Membru Share Posted August 3, 2014 Nu am auzit asa ceva! Ce inseamna pentru tine foruri superioare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sache Posted August 4, 2014 Share Posted August 4, 2014 Zvonuri doar. Nu se discuta despre asa ceva, nici macar la sindicate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Livius44 Posted August 16, 2014 Share Posted August 16, 2014 Ce-s alea sindicate? Noi mai avem asa ceva? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iav Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 http://prolex.ro/angajari-in-mai „ 180 de posturi vor fi scoase la concurs pentru a fi ocupate prin rechemarea în activitate a celor disponibilizaţi. De asemenea, vor fi angajate femei de serviciu, în toate structurile de poliţie, fochişti şi bucătari pentru popota de la IGPR.” Iar o să vezi că sunt angajate unele persoane în meseriile de mai sus după care o să-i vezi agenți( dacă nu or să-i încadreze direct cu grad profesional), după care cel puțin într-un an ajung și ofițeri (de pentru merite deosebite). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Ben Posted January 3, 2015 Membru Share Posted January 3, 2015 E vorba de Pro Lex - sindicatul care apara (pe langa vamesii care chiar au legatura cu domeniul politienesc ) comunitarii de la primarie?! Nu, de alta, dar sa stim despre cine discutam Link to comment Share on other sites More sharing options...
iav Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 Discutăm despre faptul că iar se deschide larg ușa din dos pentru angajări pe bază de pile, iar eu doar am prezentat știrea și sursa acesteia, nicidecum nu fac reclamă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Ben Posted January 3, 2015 Membru Share Posted January 3, 2015 Nu ziceam ca faci reclama. Ma refeream la credibilitatea sursei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru coosstti Posted January 3, 2015 Membru Share Posted January 3, 2015 Este o dispozitie data in acest sens, am citit-o. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drAGO5 Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 Sa fim seriosi, este vorba totusi de femei de serviciu si de bucatari. Cati bucatari sunt intr-un IPJ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iav Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 (edited) O să vezi când vor ajunge șefii tăi. Edited January 3, 2015 by iav 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sache Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Sa fim seriosi, este vorba totusi de femei de serviciu si de bucatari. De femei de serviciu si de bucatari aveam nevoie! Dom' ministru, lasati ca in strada ne descurcam cu cinci-sase patrule mixte maxim/schimb intr-un oras cu peste 120.000 de locuitori, cu o suprafata mare, cu tranzit intens si cartiere de cetatigani. Vorba unui "meneger" de la noi: "Las' ca merge si asa. Asa se vrea, nu va mai agitati!". Bine, sefu'! Cati bucatari sunt intr-un IPJ? Intrebarea care ma intereseaza este: cati politisti sunt intr-un ipj si cati angajati doar poarta denumirea si uniforma de politist? Link to comment Share on other sites More sharing options...
drAGO5 Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Sache, pune si tu intrebari mai usoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts