Jump to content
POLITISTI.ro

In cat timp de la promovarea traseului trebuie eliberat permisul de conducere?


valeriuparvan

Recommended Posts

Nu, din pacate nu am gasit raspuns.

In 2004 am facut scoala de soferi si am promovat sala si traseul, dar nu am mers sa platesc taxa de eliberare a permisului. Scoala am facut-o in Bucuresti, iar domiciliul meu in vremea aceea era in judetul Olt. In 2007 a trebuit sa ma mut din Bucuresti si am vrut sa-mi eliberez permisul, dar nu mi-au putut gasi dosarul. Am fost sfatuit sa-l caut la resedinta de judet ca poate a fost trimis acolo pentru eliberare... nici acolo nu mi-au gasit dosarul... Am fost sfatuit sa merg in audienta la Udristei, dar nu am mai fost deoarece intre timp m-am mutat din Bucuresti...La Rodel unde am sustinut sala figurez in evidentele lor ca am promovat sala... In prezent nu stiu cum sa procedez...

Link to comment
  • 2 weeks later...
  • Moderator

Ai incercat sa faci o petitie catre DRPCIV? Aceasta este structura care gestioneaza in prezent problematica eliberarii permiselor de conducere. Institutia a preluat toata arhiva de la Politia Rutiera asa ca nu este o solutie sa te duci in audienta la sediul din Str. logofat Udriste.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.