valeriuparvan Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 Buna ziua! In cat timp dupa promovarea salii si a traseului trebuie platita taxa de eliberare si facuta fotografia? Multumesc. Link to comment
0 Moderator Marius Posted August 2, 2014 Moderator Share Posted August 2, 2014 Ai citit întreg topicul http://www.politisti.ro/topic/6775-cum-pot-intra-in-posesia-permisului-de-conducere-dupa-promovarea-examenului şi nu ai găsit răspuns la întrebarea ta? Link to comment
0 valeriuparvan Posted August 2, 2014 Author Share Posted August 2, 2014 Nu, din pacate nu am gasit raspuns. In 2004 am facut scoala de soferi si am promovat sala si traseul, dar nu am mers sa platesc taxa de eliberare a permisului. Scoala am facut-o in Bucuresti, iar domiciliul meu in vremea aceea era in judetul Olt. In 2007 a trebuit sa ma mut din Bucuresti si am vrut sa-mi eliberez permisul, dar nu mi-au putut gasi dosarul. Am fost sfatuit sa-l caut la resedinta de judet ca poate a fost trimis acolo pentru eliberare... nici acolo nu mi-au gasit dosarul... Am fost sfatuit sa merg in audienta la Udristei, dar nu am mai fost deoarece intre timp m-am mutat din Bucuresti...La Rodel unde am sustinut sala figurez in evidentele lor ca am promovat sala... In prezent nu stiu cum sa procedez... Link to comment
0 valeriuparvan Posted August 7, 2014 Author Share Posted August 7, 2014 Chiar nu stie nimeni ce este de facut? Link to comment
0 valeriuparvan Posted August 21, 2014 Author Share Posted August 21, 2014 Cred ca este imposibil ca cineva de pe acest forum sa nu stie ce este de facut... Link to comment
0 Moderator CITADELA Posted August 21, 2014 Moderator Share Posted August 21, 2014 Ai incercat sa faci o petitie catre DRPCIV? Aceasta este structura care gestioneaza in prezent problematica eliberarii permiselor de conducere. Institutia a preluat toata arhiva de la Politia Rutiera asa ca nu este o solutie sa te duci in audienta la sediul din Str. logofat Udriste. Link to comment
Question
valeriuparvan
Buna ziua!
In cat timp dupa promovarea salii si a traseului trebuie platita taxa de eliberare si facuta fotografia?
Multumesc.
5 answers to this question
Recommended Posts