Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Daca am semnat procesul verbal, pot sa depun contestatie?

Bogdan249

Question

va salut cu respect.. am o intrebare scurta, daca ma puteti ajuta : azi in drum spre piatra neamt mi-a fost suspendat permisu pentru ca am calcat linia continua.. din punctul meu de vedere  domnul politist a fost cam dur daca pot sa spun asa... in sensul ca nu a avut 100% dreptate in situatia respectiva... legat de sanctiune, jos palaria, a fost un domn... ce vreau sa va intreb e: daca am semnat procesul verbal, pot sa depun contestatie? consider ca am dreptate intr-o oarecare masura

4 answers to this question

Recommended Posts

• 0
  • Moderator

Răspunsul este da. Poti depune contestatie chiar si dacă ai semnat procesul verbal. Aceea semnătură certifică faptul că ai luat la constiintă despre existenta si continutul procesului verbal si că ai primit o copie a sa, nu înseamnă că ai renuntat la dreptul tău de a contesta.

• Upvote 3

• 0

am inteles.. si mai am o intrebare, daca nu va suparati... eu am mai putin de un an experienta.. in cazul in care nu rezolv nimic la contestatie trebuie sa dau din nou sala? sau care este procedura?

• 0

Perioada de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule de drumurile publice in cazul tau va fi de doar de 30 de zile daca in ultimele 6 luni nu ai mai avut retinut permisul.Cu acea contestatie nu faci altceva decat sa iti complici situatuatia. Dar faci cum crezi.

• Upvote 1

• 0

Am inteles, va multumesc frumos pentru amabilitate, puteti inchide topicul.

O seara placuta, numai bine! :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.