Jump to content
POLITISTI.ro

Proces verbal fals.

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua, astazi, venind in vacanta in satul natal am descoperit cu stupoare o copie a unui proces verbal de contraventie pe numele meu (pentru injurii si expresii jignitoare la adresa trecatorilor) intocmita la data de 7.05.2011 impreuna cu chitanta care atensta faptul ca amenda a fost platita pe data de 16.05.2013 (de catre tatal meu). Acum vine partea interesanta, la domiciliu (in 2011 inca aveam domiciliul in satul natal) n-a venit nici un fel de notificare, tatal meu platind amenda la primarie (aceasta aparand dupa 2 ani) odata cu toate impozitele si tot la primarie a primit o copie XEROX a procesului verbal care NU este semnata de mine !!! La mentiuni este trecut faptul ca eu as fi recunoscut fapta si n-am obiectiuni .... si doua semnaturi FALSE in dreptul "Am luat la cunostinta" sub "Contravenient" si in dreptul "Am primit copia procesului verbal si instiintarea de plata Contravenient" . Ce as putea face in acest caz clar de abuz in serviciu?

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.