Jump to content
POLITISTI.ro

Într-o curbă un motociclist a pierdut controlul si a căzut


robertsuba

Recommended Posts

Buna ziua, am o intrebare pentru un foarte bun prieten ce este vecin cu mine. Este Posesor PC din anul 1980 categoriile A si B, iar aseara in timp ce se intorcea cu sotia lui spre casa din judetul Giurgiu, afara fiind conditii nefavorabile mai exact averse de ploaie, intr-o curba a pierdut controlul motorului (Un chopper de 150cc),alunecand pe o portiune nisipoasa. Mentionez ca nu consumase alcool rezultatul fiind 0,00% atat in aer respirat cat si in sange. In urma alunecarii sotia a suferit o julitura la mana combinata cu sperietura zdravana, au considerat ca este necesara adistenta paramedicilor, ne cunoscand ce implica acest aspect si anume ca la fata locului vor veni si echipajele politiei.

Odata ajunsi acestia nu au avut ce ingrijiri sa acorde sotiei, in schimb organele venite la fata locului au retinut permisul pilotului si l-au dus la spital pentru recoltarea de probe biologice cu toate ca alcooltestul a iesit 0,00%. La spital a fost nevoit sa plateasca 130 ron plus la agrnti 36 ron. Intrebarea mea este daca acestia au procedat ca ok, in conditiile in care a fost o simpla alunecare la o viteza sub 80 km/h (nu merge mai tare motorul). Permisul cand il poate recupera? Mentionez ca este prima cazatura de 34 ani si pana astazi, si este cel mai prudent om pe care il cunosc. Va multumesc.

Link to comment
  • Moderator

Da, au procedat legal. În astfel de cazuri se fac cercetări şi se întocmesc acte premergătoare (popular spus: a fost întocmit dosar penal).
Permisul de conducere îl primeşte înapoi numai după decizia unui magistrat.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.