Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Se poate stopa activitatea firmelor fantoma care fac bani pe naivitatea unora ?

NLaura

Question

Buna ziua. Apelez la dumneavoastra pentru sfaturi si indrumari care ma pot ajuta in aceasta situatie.  

Simt ca am fost inselata. Am facut greaseala de a plati suma de 80 de lei pentru inscrierea in baza de date a unei firme care promite participarea la diferite evenimente pentru promovare de produse cosmetice, accesorii , aparitii tv,reclame publicitare si multe altele de acest gen (numai minciuni) , pe care eu le-am realizat ulterior dupa ce am mai semnat un contract cu ei pentru care am platit o prima rata de 100 de euro din suma totala de 248.Prin acest contract, duduia care m-a imbarligat (scuzati limbajul),imi promite pe langa o sedinta foto si un album,un numar de 30 de evenimente la care eu voi participa in decursul unui an de zile, evenimente platite din care eu voi recupera rapid suma de bani.Ajungand acasa am inceput sa ma interesez bineinteles pe intrenet de aceasta firma si am ajuns la concluzia ca totul a fost doar o mare teapa si nu sunt singura. Sute de oameni sunt inselati de acesti impostori.Ce pot sa fac? Pot recupera banii,sau putem sa-i facem sa plateasca intr-un fel pe acesti impostori? Totul s-a intamplat acum 2 zile in magazinul obor.

3 answers to this question

Recommended Posts

• 0
  • Moderator

Spui ca e vorba de un contract? Societatea exista?

Sunt site-uri pe care poti verifica existenta societatilor comerciale, chiar daca pentru varianta free sunt cenzurate o parte din datele de identificare.

• 0

Da este vorba de un contract si societatea exista( 4 you media cast) din cate am vazut eu.Firma este infiintata in 2014,din cate am auzit patronii deschid aceste agentii pe perioade scurte de timp dupa care le schimba numele,pentru ca isi pierd credibilitatea bineinteles,la atatia oameni inselati.

• 0

Daca vrei sa faci cunoscut mai bine acest fenoment, ar fi frumos a sa spui in amanunt totul cum s-a intamplat, imprejurarile, cum ai fost abordata, cu ce ti-a luat mintile si ce fel de beneficii asteptai de fapt, vrei sa fii model in reviste, TV? Sau sa vinzi cosmetice? Nu prea e clar pentru ce ai platit 525 de lei atat de usor.

Cu tine s-ar identifica o multime de femei care sunt usor de ""imbirligat"" in Obor si poate v-ati mai trezi la realitate si ar disparea de la sine oamenii astia care va fac probleme si va iau banii atat de usor.

Nu uita totusi ca inselatorii exista datorita voua, celor extrem de creduli dar si de vanitosi, care cu gandul de a infaptui mari realizari personale,similare unor vedete,unor repere publice ce si-au dobandit faima mult mai greu,sperati sa rezolvati simplu si pe scurtatura niste etape. Eu cunosc cateva exemplare care au patit ceva similar, li s-a promis de catre necunoscuti,in locuri publice,pe strada, ca li se vor face sedinte foto si vor participa la parada modei si culmea, au platit niste sute de lei imediat. Pentru mine unul e ceva de neinteles.

Apoi ,sa vina Politia, sa faca ceva cu astia, sa ii prinda, sa le dea banii inapoi.