Jump to content
POLITISTI.ro

Vecin agresiv


koson

Recommended Posts

buna ziua , 

 

in primul rand cer scuze daca nu am postat unde trebuie sau nu ma aflu pe un site care se ocupa cu probleme de gen insa , as aprecia mult orice ajutor ...concret - am un vecin de nationalitate araba si romana care s-a mutat de putin timp langa mine si este extrem de agresiv in vorbire si comportament ..a fost anuntata politia locala , au venit la fata locului , au dat cateva amenzi insa pt ca are bani nu ii pasa si tot continua in acelasi mod, mai mult a trecut si la amenintari asupra vecinilor cum ca o sa aduca nu stiu pe cine ca sa ne forteze sa vindem si sa ne mutam noi ceilalti vecini ...ce  e de facut pe cale legala ???

 

multumesc anticipat si va doresc o zi placuta !

Link to comment

Mergi la unitatea de politie (a se intelege Politia Romana) pe raza caruia domiciliezi si vorbeste cu politistul de proximitate care are in responsabilitate zona unde locuiesti. Cu siguranta, colegul respectiv te va ajuta sa rezolvi problema. Nu conteaza cati bani are!

Nu mai apela la cei de la Prostia Locala, nu au cum sa te ajute, reprezinta doar un serviciu in cadrul primariei, nimic altceva!

Link to comment

a fost amendat pentru tulburarea linistii publicii de cele mai multe ori , in ultima perioada a inceput sa ameninte , sa injure , sa isi arate organele genitale ..repet , cei de la postul de politie au fost la el acasa au incercat sa discute iar intr-un din episoade el a sunat si la 112 pe motiv ca e hartuit de politie...ptr el este ok sa ia amenzi ca isi permite sa si le plateasca insa ptr noi cum ramane , suntem obligati sa suportam un gunoi arab care arunca cu bani si care nu are nici un pic de educatie ca sa nu mai spun de bun simt si alte alea???? ...ce ar tr sa facem? sa intram noaptea peste el sa sa-i dam bataie la greu sa il invatam minte?? ma intereseaza contextul legal de a rezolva o astfel de problema ..nu este un caz izolat, s-a intamplat de prea multe ori , cel mai nasol este cand isi scaote sistemul muzical si lasa sa cante manele si alte alea pana pe la vreo 2 noaptea ...avem copii mici , politia vine , il cheama la post , ii da amenda iar dupa o saptamana iar de la capat 

Link to comment
  • Member

Art. 371 Tulburarea ordinii şi liniştii publice

Fapta persoanei care, în public, prin violenţe comise împotriva persoanelor sau bunurilor ori prin ameninţări sau atingeri grave aduse demnităţii persoanelor, tulbură ordinea şi liniştea publică se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

Art. 375 Ultrajul contra bunelor moravuri

Fapta persoanei care, în public, expune sau distribuie fără drept imagini ce prezintă explicit o activitate sexuală, alta decât cea la care se referă art. 374, ori săvârşeşte acte de exhibiţionism sau alte acte sexuale explicite se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

Link to comment

Mergi la unitatea de politie (a se intelege Politia Romana) pe raza caruia domiciliezi si vorbeste cu politistul de proximitate care are in responsabilitate zona unde locuiesti. Cu siguranta, colegul respectiv te va ajuta sa rezolvi problema. Nu conteaza cati bani are!

Nu mai apela la cei de la Prostia Locala, nu au cum sa te ajute, reprezinta doar un serviciu in cadrul primariei, nimic altceva!

 

Probabil initiatorul se referea la postul/sectia de politie de care apartine. Este o confuzie pe care am mai vazut-o de multe ori, mai ales din partea unor oameni nu au mai avut de a face cu Politia. Pentru ei, c-o fi sectie, c-o fi post, c-o fi proximitate sau o fi locala, tot la cea mai apropiata unitate a Politiei Romane se refera, nu la serviciul din cadrul primariei.

Link to comment

Am realizat ulterior acest lucru. Din pacate, populatia nu stie ce inseamna Politia Romana, iar confuzia le prinde bine unora!

Link to comment

salutate forumisti, multam frumos ptr ajutor si informatiile date , apreciez mult acest lucru , vreau sa mentionez ca cei care au fo la vecinul meu au fost de la politia romana -sectie de politie ci nuuuu terche berchea de la "prostia locala" ..domnii respectivi au dat amenzi de mai multe ori lui ..hasan-salam pe mama lui si pe neamul lui  ..insa omul asta , credeti-ma , NU EXAGEREZ, NU DRAMATIZEZ , NU INCERC SA DAU GRAVITATE problemei ..ori e bolnav , ori face pe prostul , nu ii pasa de nici o culoare ,in continuare face aceleasi lucruri : asculta muzica la maxim indiferent de ora , in momentul in care mergem la el si il rugam sa lase muzica mai incet mai ales ca e depasita ora de somn (22:00 -23:00) el reactioneaza la fel , ridica tonul ptr inceput sa intimideze dupa care trece la injurii si alte alea ...problema e ca daca unul din noi reactioneaza la fel cu el, risca si el sa fie amendat si el sigur nu are banii dobitocului ala (imi scuzati vocabularul dar nu gasesc apelativ mai potrivit pt el avand in vedere ca se comporta ca un animal) intrebare: cate amenzi se pot da ptr acelasi lucru si cand se hotareste trecerea de la amenda la cei doi ani amintiti de catre cineva mai sus ...inteleg ca se incadreaza la amenda sau ..2 ani , inca cand se hotareste acest lucru , dupa al catelea numar de repetari se poate trece si la altceva decat amenda  ????? multam fain si va doresc zile frumoase !!!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.